hi, im peppermintkenny, formally known as ame,. (feel free to call me kenny, peppermint, etc.) (please do not take/steal the username "ame,". Thank you.), i love south park. feel free to chat with me!, i dont bite. (well, sometimes.). please have a very nice day/night. bye for now.(art by Rensaven on deviantart.)
call me pika - he/him - gay - i like cats, pokemon, and genshin impact sorry if i don't respond to your DM, random messages give me anxiety 😎✌ The summoning gif worked
──-──────────────────── ❝bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio❞ ────────────────────-── ███░█████████████████ █ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
███░█████████████████ █ ──-──────────────────── ❝bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio ❞ ────────────────────-── ███░█████████████████ █
███░█████████████ █ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ──-─────────────── ❝coding creditkalonsart shop toyhouse❞ ❝bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio❞ ───────────────-── ███░█████████████ █