Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by KelsieCollie » Thu Jul 30, 2015 4:42 am
Doyle wrote:5 dní xD
(jéj

ty máš blue balloona xD já mám pink xD)
btw. O,o měla sem jenom adventy a dost high demand rares pak nějaké holce ruplo v bedně a nabídla mi za většinu mích rarek a všechny listy nontaga xD od té doby mám zase pořádný main listy c: sice jenom 3 ale aspoň něco xD
Ano, blue balloon je jediný cenější pet, kterýho mám

Vždycky jsem chtěla moonswirla, dogtaga, galaxyho nebo ..eh, už ani nevím jak se jmenuje

Prostě jsem vždycky chtěla nějakýho takovýho pěknýho pejsáčka, dřív jsem byla do CS posedlá .. snažila jsem se je za každou cenu získat, ale dnes už na to kašlu, vzdala jsem to :'D Přijdu zas jen na Vánoční event a tadá, konec
My art shop
I log on from my cousin's computer, BoženkaArachnid, from school computer and from sepotka's comp(we are friends!)..
Greetings from Czech Republic! :3
-

KelsieCollie
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by gotham » Thu Jul 30, 2015 4:58 am
KelsieCollie wrote:Doyle wrote:5 dní xD
(jéj

btw. O,o měla sem jenom adventy a dost high demand rares pak nějaké holce ruplo v bedně a nabídla mi za většinu mích rarek a všechny listy nontaga xD od té doby mám zase pořádný main listy c: sice jenom 3 ale aspoň něco xD

Vždycky jsem chtěla moonswirla, dogtaga, galaxyho nebo ..eh, už ani nevím jak se jmenuje

Prostě jsem vždycky chtěla nějakýho takovýho pěknýho pejsáčka, dřív jsem byla do CS posedlá .. snažila jsem se je za každou cenu získat, ale dnes už na to kašlu, vzdala jsem to :'D Přijdu zas jen na Vánoční event a tadá, konec
mě už to taky moc nebaví

pomalu už tady nikdo nerozeznává raritu, všechno je buď moc drahý nebo na prd

je tu až moc malých děcek který si myslí že když pošlou unfair trade (většinou unfair na straně druhýho člověka) tak ten to automaticky příjme c: to mě na tom štve nejvíc, proto už asi 90% trade co dostanu automaticky mažu když je vidím xD
-

gotham
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by KelsieCollie » Thu Jul 30, 2015 5:23 am
Doyle wrote:KelsieCollie wrote:Doyle wrote:5 dní xD
(jéj

mě už to taky moc nebaví

pomalu už tady nikdo nerozeznává raritu, všechno je buď moc drahý nebo na prd

je tu až moc malých děcek který si myslí že když pošlou unfair trade (většinou unfair na straně druhýho člověka) tak ten to automaticky příjme c: to mě na tom štve nejvíc, proto už asi 90% trade co dostanu automaticky mažu když je vidím xD
Já jsem zase dneska navrhla ''namáhavou'' tradku, tedy 680 mých zvířat a 250 mých itemů za UR Aussieho :'D Chci dát všecky moje zvířata za jedno nějaký cennější, ale pochybuju, že někdo bude mít zájem o trade down e,e Jednou jsem dávala i celých svých 1500 zvířat do tradky se Sunbackem, ale lidi jsou krutí, neuvědomují si, že to naklikávání je namáhavý a bolí z toho ruce a tak to jednoduše zrušej!

My art shop
I log on from my cousin's computer, BoženkaArachnid, from school computer and from sepotka's comp(we are friends!)..
Greetings from Czech Republic! :3
-

KelsieCollie
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by gotham » Thu Jul 30, 2015 5:33 am
KelsieCollie wrote:Já jsem zase dneska navrhla ''namáhavou'' tradku, tedy 680 mých zvířat a 250 mých itemů za UR Aussieho :'D Chci dát všecky moje zvířata za jedno nějaký cennější, ale pochybuju, že někdo bude mít zájem o trade down e,e Jednou jsem dávala i celých svých 1500 zvířat do tradky se Sunbackem, ale lidi jsou krutí, neuvědomují si, že to naklikávání je namáhavý a bolí z toho ruce a tak to jednoduše zrušej!

no jo

lidi z cizích států xD trady s velkým množstvím petů cancelujou a sami takovou tradu navrhnout neumí protože jsou líní

:D:D ale hlavně že chtějí furt tradeovat xD
-

gotham
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Kesidi » Fri Jul 31, 2015 10:14 pm
Za mě top jednoznačně tenhle křečík

▌
▌
▌
▌
▌
▌
▌
▌
▌
▌
▌
▌
▌
∙xxxx∙xxxx∙xxxx∙Kate ✼ she/they ✼ Scorpio ✼ aroace ✼ INTJ
last obsessed with H.O.T.E
drowning in group projects. send help. please.
Kdramas ✼ Cdramas ✼ nature ✼ type 5 ✼ Hufflepuff∙xxxx∙xxxx∙xxxx∙
▌
▌
▌
▌
▌
▌
▌
▌
▌
▌
▌
▌
▌
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
-

Kesidi
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
-
by Kesidi » Sat Aug 01, 2015 1:08 am
@katy123 Myslím, že ještě tak minimálně 5 dní (s možností hledání tokenů a pak ještě tak 2? dny na jejich prodej)
Za jak dlouho dohadujete, že se něco stane s tou chobotnicí (jsem vzhůru od šesti a pořád se nic neděje)? A co myslíte, že se s ní stane?
▌
▌
▌
▌
▌
▌
▌
▌
▌
▌
▌
▌
▌
∙xxxx∙xxxx∙xxxx∙Kate ✼ she/they ✼ Scorpio ✼ aroace ✼ INTJ
last obsessed with H.O.T.E
drowning in group projects. send help. please.
Kdramas ✼ Cdramas ✼ nature ✼ type 5 ✼ Hufflepuff∙xxxx∙xxxx∙xxxx∙
▌
▌
▌
▌
▌
▌
▌
▌
▌
▌
▌
▌
▌
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
-

Kesidi
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
-
by gotham » Sat Aug 01, 2015 3:22 am
Kesidi wrote:@katy123 Myslím, že ještě tak minimálně 5 dní (s možností hledání tokenů a pak ještě tak 2? dny na jejich prodej)
Za jak dlouho dohadujete, že se něco stane s tou chobotnicí (jsem vzhůru od šesti a pořád se nic neděje)? A co myslíte, že se s ní stane?
určitě nakonec skončí v té čokoládové řece ale myslím že to bude až zítra c:
-

gotham
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me