Czech, let's chat!

Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文

Re: Czech, let's chat!

Postby gotham » Thu Jul 30, 2015 4:34 am

Heir of Slytherin wrote:Zdravím!
Jinak pro mě jsou top tihle dva :
Image
Pet's name: Razzy
Adopt virtual pets at Chicken Smoothie!
Image
Pet's name: Melooon
Adopt virtual pets at Chicken Smoothie!
Hmm..asi jim dám nějaký itemy, ať nevypadaj tak chudě :D

to morče se mi taky líbí :D
gotham

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby KelsieCollie » Thu Jul 30, 2015 4:42 am

Doyle wrote:5 dní xD

(jéj :D ty máš blue balloona xD já mám pink xD)
btw. O,o měla sem jenom adventy a dost high demand rares pak nějaké holce ruplo v bedně a nabídla mi za většinu mích rarek a všechny listy nontaga xD od té doby mám zase pořádný main listy c: sice jenom 3 ale aspoň něco xD

Ano, blue balloon je jediný cenější pet, kterýho mám :D Vždycky jsem chtěla moonswirla, dogtaga, galaxyho nebo ..eh, už ani nevím jak se jmenuje :D Prostě jsem vždycky chtěla nějakýho takovýho pěknýho pejsáčka, dřív jsem byla do CS posedlá .. snažila jsem se je za každou cenu získat, ale dnes už na to kašlu, vzdala jsem to :'D Přijdu zas jen na Vánoční event a tadá, konec
My art shop
Image
I log on from my cousin's computer, BoženkaArachnid, from school computer and from sepotka's comp(we are friends!)..
Greetings from Czech Republic! :3
KelsieCollie

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby gotham » Thu Jul 30, 2015 4:58 am

KelsieCollie wrote:

btw. O,o měla sem jenom adventy a dost high demand rares pak nějaké holce ruplo v bedně a nabídla mi za většinu mích rarek a všechny listy nontaga xD od té doby mám zase pořádný main listy c: sice jenom 3 ale aspoň něco xD

Ano, blue balloon je jediný cenější pet, kterýho mám :D Vždycky jsem chtěla moonswirla, dogtaga, galaxyho nebo ..eh, už ani nevím jak se jmenuje :D Prostě jsem vždycky chtěla nějakýho takovýho pěknýho pejsáčka, dřív jsem byla do CS posedlá .. snažila jsem se je za každou cenu získat, ale dnes už na to kašlu, vzdala jsem to :'D Přijdu zas jen na Vánoční event a tadá, konec

mě už to taky moc nebaví :D pomalu už tady nikdo nerozeznává raritu, všechno je buď moc drahý nebo na prd :D je tu až moc malých děcek který si myslí že když pošlou unfair trade (většinou unfair na straně druhýho člověka) tak ten to automaticky příjme c: to mě na tom štve nejvíc, proto už asi 90% trade co dostanu automaticky mažu když je vidím xD
gotham

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby KelsieCollie » Thu Jul 30, 2015 5:23 am

Doyle wrote:
KelsieCollie wrote:

mě už to taky moc nebaví :D pomalu už tady nikdo nerozeznává raritu, všechno je buď moc drahý nebo na prd :D je tu až moc malých děcek který si myslí že když pošlou unfair trade (většinou unfair na straně druhýho člověka) tak ten to automaticky příjme c: to mě na tom štve nejvíc, proto už asi 90% trade co dostanu automaticky mažu když je vidím xD

Já jsem zase dneska navrhla ''namáhavou'' tradku, tedy 680 mých zvířat a 250 mých itemů za UR Aussieho :'D Chci dát všecky moje zvířata za jedno nějaký cennější, ale pochybuju, že někdo bude mít zájem o trade down e,e Jednou jsem dávala i celých svých 1500 zvířat do tradky se Sunbackem, ale lidi jsou krutí, neuvědomují si, že to naklikávání je namáhavý a bolí z toho ruce a tak to jednoduše zrušej! :D
My art shop
Image
I log on from my cousin's computer, BoženkaArachnid, from school computer and from sepotka's comp(we are friends!)..
Greetings from Czech Republic! :3
KelsieCollie

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby gotham » Thu Jul 30, 2015 5:33 am

KelsieCollie wrote:Já jsem zase dneska navrhla ''namáhavou'' tradku, tedy 680 mých zvířat a 250 mých itemů za UR Aussieho :'D Chci dát všecky moje zvířata za jedno nějaký cennější, ale pochybuju, že někdo bude mít zájem o trade down e,e Jednou jsem dávala i celých svých 1500 zvířat do tradky se Sunbackem, ale lidi jsou krutí, neuvědomují si, že to naklikávání je namáhavý a bolí z toho ruce a tak to jednoduše zrušej! :D

no jo :D lidi z cizích států xD trady s velkým množstvím petů cancelujou a sami takovou tradu navrhnout neumí protože jsou líní :D:D:D ale hlavně že chtějí furt tradeovat xD
gotham

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby katy123 » Thu Jul 30, 2015 11:39 pm

Já se taky dočkala. Tahle je zatim nej. :)

Image
Image
katy123

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Kesidi » Fri Jul 31, 2015 10:14 pm

Za mě top jednoznačně tenhle křečík
Image
Image

Image
xxxxxxxxxxxx
Kateshe/theyScorpioaroaceINTJ

last obsessed with H.O.T.E
drowning in group projects. send help. please.

KdramasCdramasnaturetype 5Hufflepuff

xxxxxxxxxxxx
Image

Image

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
Kesidi

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby katy123 » Sat Aug 01, 2015 12:44 am

Jsme zvědavá zda tam dají i kralíky nebo fenky. Netušíte do kdy to bude?
Image
katy123

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Kesidi » Sat Aug 01, 2015 1:08 am

@katy123 Myslím, že ještě tak minimálně 5 dní (s možností hledání tokenů a pak ještě tak 2? dny na jejich prodej)

Za jak dlouho dohadujete, že se něco stane s tou chobotnicí (jsem vzhůru od šesti a pořád se nic neděje)? A co myslíte, že se s ní stane?
Image

Image
xxxxxxxxxxxx
Kateshe/theyScorpioaroaceINTJ

last obsessed with H.O.T.E
drowning in group projects. send help. please.

KdramasCdramasnaturetype 5Hufflepuff

xxxxxxxxxxxx
Image

Image

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
Kesidi

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby gotham » Sat Aug 01, 2015 3:22 am

Kesidi wrote:@katy123 Myslím, že ještě tak minimálně 5 dní (s možností hledání tokenů a pak ještě tak 2? dny na jejich prodej)

Za jak dlouho dohadujete, že se něco stane s tou chobotnicí (jsem vzhůru od šesti a pořád se nic neděje)? A co myslíte, že se s ní stane?

určitě nakonec skončí v té čokoládové řece ale myslím že to bude až zítra c:
gotham

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me