Shera wrote:Wolv RPG niepodzielnie króluje, Nalu. Ale też miał gorszy czas. Reaktywacja Dragon Worldu też zniknęła, Axus Mundi kaputt, Wildland jest na granicy upadku. Draco Dormiens, takie potterowe, jeszcze jakoś wiedzie, ale nie ma nawet roku, jest jeszcze Hogwart Dreams i Magic Lullaby (chyba najbardziej dopracowane z tej trójki). Justice Leaguje PBF też zipie. Król Lew PBF i The Avengers jako tako, Emptiness ma chyba gorszy czas. O, Black Butler dycha. Raashtram i Death City o dziwo też. Shinjuregashi i Ninja Gaiden się trzymają, one są o Naruto.
Przejrzałam ponad 105 for, które aktywne były w 2014 i tyle znalazłam żywych. Z czego ciężko mi powiedzieć, że są wybitne. Raashtram może (ale ten wygląd boli) i Shinjuregashi? W resztę się nie wdrażałam aż tak.
Wolv RPG zawsze było dla mnie... mocno słabe. I ze względu na super-duper wykoksane postaci i ze względu na niski poziom postów. Nie wiem jak teraz, ale nawet go nie wymieniałam, bo na moje oko - zawsze było słabe. Plus zawsze odrzucała mnie ich ohydna grafika i SZEROKIE jak choler forum (a to męczy oczy, oj męczy). Chociaż widzę, że przenieśli się na webplusa. Ale forum nadal diabelnie szerokie, fuj.
I, tak, nadal stoję przy swojej opinii sprzed x lat - Wolv RPG to dla mnie nie jest wilcze rpg. Za dużo w tym magii i nienaturalnych wyglądów postaci.
Jeśli chodzi o naprawdę realne i zwierzęce fora - jedyne na jakim obecnie siedzę (jedyne na jakim siedzę po 3 letniej przerwie, lelele) to właśnie Artemida (Warrior Cats) wymieniona przez Lilelith (no hej, Sójeczko x3).
Forum trzyma poziom, posty są długie, ludzie aktywni. Jedyny minus jest taki, że BRAKUJE WOLNYCH TEMATÓW i ktoś powinien to w końcu ogarnąć, ale już nawet Admini chyba powoli wypluwają się z wszelkich pomysłów xD