Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by Pirit » Sat Jan 17, 2015 9:26 pm
Sandwitch wrote:*właśnie ogarnęła w końcu części drugą i trzecią Hobbita i jej zakres zainteresowań ogranicza się do Thranduila*
Jego brwi są niesamowite >: D
Nawet miałam taką fazę podczas rysowania Kazukuroijinriheimy, bo jego plamy nad oczami wyglądają jak wielkie brwi. Wysłałam więc szkic koleżance na gg, a ona w zamian wysłała mi jej wipa... postaci z wielkimi brwiami. Więc... to wszystko przez pana "walczę ale moje włosy są perfekcyjne"
Sandwitch wrote:
Piru, Sher, słyszałyście kiedyś imiona azteckich bóstw? Już nawet nie wspomnę o Quetzalcoatlu, ale są tam też takie gwiazdy, jak Vitztlampaehecatl czy Itzpapalotlcihuatl. I mam zamiar je wszystkie zapamiętać bo od paru lat mam na ich punkcie lekkiego kręćka. xD Co prawda jedyne, co zapamiętałam z języka, to to, że ahmo znaczy nie, ale cicho.
Daa, miałaś chyba nawet taką postać, Quetzalcoatla, nie? Albo coś mi się tak kojarzy z tobą i z tym imieniem właśnie xD

Don't try to approach me. I bite.
-

Pirit
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by your conscience » Sat Jan 17, 2015 11:22 pm
Piru, a jesteś pewna, że to nie był Cuauhtepiton? : D Bo postać z takim imieniem owszem, mam.
Chociaż w sumie Quetzalcoatl też chyba był.
Chyba tak.
DLACZEGO ZE WSZYSTKICH MOICH POSTACI ZAPAMIĘTAŁAŚ TĄ, KTÓRA ISTNIAŁA NAJWYŻEJ PARĘ DNI? JAKA Z CIEBIE CÓRKA? :C
PAN WALCZĘ-O-GŁÓWNĄ-ROLĘ-W-REKLAMIE-SZAMPONU-DO-WŁOSÓW CAŁKOWICIE ZDOMINOWAŁ MOJE ŻYCIE I TELEFON, HALP.
your mother loved you, piru.
Jezu, Sher, co to? XD
Z nazw azteckich bóstw i tak najbardziej podoba mi się Huehuecoyotl. XD
was a time i meant something here now i'm only in it for the oekaki
extroverted but not that comfortable talking with people only dm me if you don't do small talk i hate that send me a stupid meme instead
-

your conscience
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by 5404 » Sun Jan 18, 2015 4:56 am
... Nie mówcie mi nic o dziwnych azteckich i z tamtego rejonu nazwach*. XD Wczoraj było dobrze, dziś stem po OLMie i był jakiś język z terenu Meksyku, głupie zadanie.
"Mexa... stół? ... nie no, nie powinnam się sugerować, choć niby Meksyk i hiszpański... *robi statystykę słów i obrazków* Stół. I mantsana ~ manzana = jabłko."
I jeszcze za godzinę studniówka...
*W sensie: gadajcie sobie, bo i tak mnie nie będzie online (ostatnie zdanie), ale musiałam pomarudzić.
-

5404
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
-
by your conscience » Tue Jan 20, 2015 5:47 am
Jutro zanim pójdziesz spać wyważę ci drzwi do pokoju ze wszystkimi dziesięcioma tomami i prologiem. I maczetą dla zachęty. :<
was a time i meant something here now i'm only in it for the oekaki
extroverted but not that comfortable talking with people only dm me if you don't do small talk i hate that send me a stupid meme instead
-

your conscience
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me