Bananekk wrote:To nwm já sem se moc daleko nedostala-přeskočila sem nějakou kládu bo co a a vsálo mě to do oblohy

Pak mik to pomalu ale jistě odebíralo potravu.Ať sem mačkala cokoli nic se nestalo to nechápu

tak to je pak nějaká chyba.. to musíš restartovat a znova pustit, mě se to taky stává... manžela získáš: vidíš na mapě (M) růžový políčka? Jdi do každěho a zapni si vlčí pohled (V) a jdi po žlutých značkách. Kde jich bude nejvíc, tam bude cizí vlk. Začni s ním konverzovat a když ti uteče 1. tak vyhráváš, když tě zabije nebo se vzdáš, musíš znova - prostě dokud nevyhraješ, musíš stále bojovat.
Když takhle učiníš ve všech růžových, skočí ti tam tabulka ' Look for Mate'. To znamená, že už jsi 'zralá' na manžela. Vyjdeš z růžové a vrátíš se zpět. U místa, kde stojí vlci, tam bude stát 'Dispersal Male/Female'(záleží na tvým pohlaví). Až se s ním sblížíš (5 ♥), můžeš ho pojmenovat a hru si uložíš ( ESC, Save Game).
Potom můžeš jít do 2. teritoria (Slough Creek), tam si najdeš jeskyni( zelené značky na mapě) a pak tlačítkem P označkuješ. Potom už máš štěňata. Ale pozor, tady se nudit nebudeš. Spíš tě to bude štvát, jak musíš lítat sem a tam. Štěňata ti může zabít kojot a medvěd. Několikrát zmáčkneš tlačítko H - tvůj vlk bude výt, po několikrát 'zavytým' teritoriu ti naskočí tabulka Mission Completed. To znamená, že ti štěňata nezdrhnou někam pryč.
Teď začíná další mise. Musíš štěňata ochránit před predátorama. Když je kompletní, naskočí ti nějaká tabulka 'Journal něco' (už si nepamatuju co tam je napsaný). Dáš start Journal, nakrmíš štěňata (F). Bacha, teď tu přibyl new predátor - orel. Štěně chytneš do tlamy (mezerníkem), a neseš do malinkýho zelenýho bodu na mapě. Ovšem, vlčí teritoria se zvětšila a ty nesmíš jít přes ně nebo tě jiní vlci chytí. Štěňata taky nesmí do vody - utopí se. Proto raději choď po kraji řeky. Když bude celá tvoje rodina v tom zeleným bodě, ozve se finální hudba a všichni vlci začnou výt. Takhle hra končí.
Lucytthesimss wrote:já to taky nechápu ale kámošky to hrajou a manžela už maj aj se štěňatama

ty kámošky myslíš jako Míšu(takhle jsem jí už dlouho neřekla) a mě, jo?