Czech, let's chat!

Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文

Re: Czech forum (České fórum)

Postby Ariaplian » Tue Nov 09, 2010 1:57 am

jste ale rozjeli!!!:D:D
Image
Ariaplian

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Ariaplian » Tue Nov 09, 2010 3:45 am

se moc nemáš :D:D a já cupuju papírky od fidorky :D:D
Image
Ariaplian

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Girl with a Crow » Tue Nov 09, 2010 6:58 am

Znáte někdo Wolf Quest?
ImageImageImageImageImageImage
ImageImageImageImageImage
Girl with a Crow

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Girl with a Crow » Tue Nov 09, 2010 8:45 pm

jj, a mělas manžela? jako vlka do páru?
Girl with a Crow

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Ariaplian » Wed Nov 10, 2010 2:22 am

já to taky nechápu ale kámošky to hrajou a manžela už maj aj se štěňatama :D
Image
Ariaplian

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Girl with a Crow » Wed Nov 10, 2010 3:30 am

Bananekk wrote:To nwm já sem se moc daleko nedostala-přeskočila sem nějakou kládu bo co a a vsálo mě to do oblohy :lol: Pak mik to pomalu ale jistě odebíralo potravu.Ať sem mačkala cokoli nic se nestalo to nechápu :/

tak to je pak nějaká chyba.. to musíš restartovat a znova pustit, mě se to taky stává... manžela získáš: vidíš na mapě (M) růžový políčka? Jdi do každěho a zapni si vlčí pohled (V) a jdi po žlutých značkách. Kde jich bude nejvíc, tam bude cizí vlk. Začni s ním konverzovat a když ti uteče 1. tak vyhráváš, když tě zabije nebo se vzdáš, musíš znova - prostě dokud nevyhraješ, musíš stále bojovat.
Když takhle učiníš ve všech růžových, skočí ti tam tabulka ' Look for Mate'. To znamená, že už jsi 'zralá' na manžela. Vyjdeš z růžové a vrátíš se zpět. U místa, kde stojí vlci, tam bude stát 'Dispersal Male/Female'(záleží na tvým pohlaví). Až se s ním sblížíš (5 ♥), můžeš ho pojmenovat a hru si uložíš ( ESC, Save Game).
Potom můžeš jít do 2. teritoria (Slough Creek), tam si najdeš jeskyni( zelené značky na mapě) a pak tlačítkem P označkuješ. Potom už máš štěňata. Ale pozor, tady se nudit nebudeš. Spíš tě to bude štvát, jak musíš lítat sem a tam. Štěňata ti může zabít kojot a medvěd. Několikrát zmáčkneš tlačítko H - tvůj vlk bude výt, po několikrát 'zavytým' teritoriu ti naskočí tabulka Mission Completed. To znamená, že ti štěňata nezdrhnou někam pryč.
Teď začíná další mise. Musíš štěňata ochránit před predátorama. Když je kompletní, naskočí ti nějaká tabulka 'Journal něco' (už si nepamatuju co tam je napsaný). Dáš start Journal, nakrmíš štěňata (F). Bacha, teď tu přibyl new predátor - orel. Štěně chytneš do tlamy (mezerníkem), a neseš do malinkýho zelenýho bodu na mapě. Ovšem, vlčí teritoria se zvětšila a ty nesmíš jít přes ně nebo tě jiní vlci chytí. Štěňata taky nesmí do vody - utopí se. Proto raději choď po kraji řeky. Když bude celá tvoje rodina v tom zeleným bodě, ozve se finální hudba a všichni vlci začnou výt. Takhle hra končí.

Lucytthesimss wrote:já to taky nechápu ale kámošky to hrajou a manžela už maj aj se štěňatama :D

ty kámošky myslíš jako Míšu(takhle jsem jí už dlouho neřekla) a mě, jo? :lol:
Last edited by Girl with a Crow on Wed Nov 10, 2010 8:46 am, edited 1 time in total.
Girl with a Crow

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Girl with a Crow » Wed Nov 10, 2010 3:51 am

Bananekk wrote:Tak už mám vlka ale to s těma šťeňatama je pěkná piplačka :D

jj mě to trvalo hodně dlouho
Girl with a Crow

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Panda Hero » Wed Nov 10, 2010 3:59 am

Jé vy hrajete wolf quest ? to sem taky hrála je to krásně udělaný ta příroda a tak :D jinak je to celkem krátká hra ale good. Jináč konečně je tu nějaké české fórum ;) ! za to thx ! a nevíte prosímvás jak se dá forum udělat? jako jak mám vytvořit SvOjE forum nwte? :what:
Panda Hero

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Girl with a Crow » Wed Nov 10, 2010 4:22 am

D.ixie wrote:Jé vy hrajete wolf quest ? to sem taky hrála je to krásně udělaný ta příroda a tak :D jinak je to celkem krátká hra ale good. Jináč konečně je tu nějaké české fórum ;) ! za to thx ! a nevíte prosímvás jak se dá forum udělat? jako jak mám vytvořit SvOjE forum nwte? :what:

vím, záleží na jaký téma to chceš...?
Girl with a Crow

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Lexi - smudlinka » Wed Nov 10, 2010 4:28 am

D.ixie wrote:Jé vy hrajete wolf quest ? to sem taky hrála je to krásně udělaný ta příroda a tak :D jinak je to celkem krátká hra ale good. Jináč konečně je tu nějaké české fórum ;) ! za to thx ! a nevíte prosímvás jak se dá forum udělat? jako jak mám vytvořit SvOjE forum nwte? :what:

Mysliš svý vlastni "fórum" bo jen svůj vlastni "topic"?
On je v tom trochu rozdil a když Frisco nazvala tendle "topic" jako "český fórum" tak je to malinko zavádějici 8-)
Jako nemám proti tomu názvu nic :wink: mě se libi mimochodem jen řikám že technicky todle neni celý fórum ale jen část celýho CS fóra tudiž jen "topic" 8-)
D.ixie jestli ceš vytvořit vlastni fórum tak s tim ti poradit nedokážu ale vlastni topic vytvořiš snadno:
Když se dostaneš na hlavni stránku do výběru topiců tak tam máš úpe dole tlačitko - jako je tady na odpovědi tak je tam na vytvořeni topicu (témata) 8-)

EDIT: Správně záleži na jaký téma by to mělo bejt takže né na hlavni stránce ale v někerym podtématu (např: international board ...)
ONE = a single human <== that's TOO LITTLE
THREE = a party <== it's TOO MUCH
but TWO is ENOUGH ==> just ME & YOU
Lexi - smudlinka

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me