A čuj, kada sam ja kupovala svoj prije par godina, bilo je samo DS Lite i koštao je 1600. Sigurna sam da sada manje koštaju. 3DS je 1600 kn, a sad ovi prije njega valjda nešto manje.... Ovisi koliki si štediša. ^^ Ja štedim i više nego što trebam hehe ~
HAHAHAHA :'D Stvar je u tome što ona nema pojma o PayPalu i internetskom kupovanju. Brat i ja smo ju nagovorili.

Brat se brine o kartici pa trebamo svi troje biti prisutni kada netko nešto kupuje.... To je problem jer ga često nema kada mene uhvati creepanje eBaya.
Kako da ne! Pa zašto bi mi stajao WoW stamp u sigu?

Prije nekoliko godina brat je počeo igrati i pokazao meni. Svidjelo mi se jako, pa reko' zašto ne? U početku je bilo čudno ići u Ex Professo igrati WoW zajedno s njim jer su tamo svi bili stariji i muški. xD Bilo mi je awkward, no onda je on nabavio pravi acc od nekog tipa pa nismo morali ići više u tu igraonicu. Imala sam oko 9 ili 10 godina, ja mislim, UPS. xD
Don't judge me, please. ;n; Znam da ljudi govore da WoW nije za cure, ali boli me briga.Al' da. Sve klase i sve rase isprobala barem dva puta (nikad nisam stigla do "zadnjeg" levela jer sam glupa i ne mogu cijelo vrijeme igrati istog lika, no brijem da ću nastaviti jednog od trenutnih. Saznala što mi ide najbolje (Hunter, Druid i pomalo Rogue). Nastavila igrati do danas. Mada u zadnje vrijeme ne igram zbog škole, no sad će ljeto....

Malo igram pravi, malo piratski (zbog frenda koji nema pravi pa da ni on ni ja ne igramo sami). Hvala Skypu <3
I tako. Zašto pitaš, jel' i ti igraš? :0
No da, brat i ja ponosni smo na svoju WoW kolekciju. Imamo sve vražje ekspanzije osim MoPa (SOON). Da vidiš kako ih je samo lijepo gledati u ladici samo za njih. *-*
Khm malo sam se raspisala, valjda ne smeta....
AL' KAKO ĆU OVO LJETO ISKORISTITIIIIIIIIIIIIII AJME JA VIŠE NE MOGU PODNIJETI OVAJ STRES I PRITISAK ZBOG UPISA