Hrvatska *0*

Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文

Re: Hrvatska *0*

Postby Foxanna » Fri May 31, 2013 4:32 am

Hm, krivo sam se izrazila. Vrijeme mi je krivo. Nije perfekt nego prezent. I dalje igram. xD Trenutno HeartGold na svom DSu. <3
Al' da i dalje sam obsessed s Pokémonima. Nije briga što itko misli o tome loool ~

Collab ti je kada više ljudi radi na nečemu. Ne znam dobro objašnjavati, no u ovom našem slučaju to je kada više ljudi crta isti "projekt". Vidiš ono u prvom postu? To nas je nekoliko crtalo svatko svoj dio. :3
Foxanna

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Denis. » Fri May 31, 2013 4:40 am

Foxanna wrote:
Hm, krivo sam se izrazila. Vrijeme mi je krivo. Nije perfekt nego prezent. I dalje igram. xD Trenutno HeartGold na svom DSu. <3
Al' da i dalje sam obsessed s Pokémonima. Nije briga što itko misli o tome loool ~

Collab ti je kada više ljudi radi na nečemu. Ne znam dobro objašnjavati, no u ovom našem slučaju to je kada više ljudi crta isti "projekt". Vidiš ono u prvom postu? To nas je nekoliko crtalo svatko svoj dio. :3

ahh da bar ja imam ds.. imao sam jedino onaj orginalni prvi gameboy koji vise lici na ciglu, i onda sam to igrao kao klinac pokemon yellow, special pikachu edition, baterije bi potrostio za dan, i najgore bi mi bilo kad bi crko prije nego sam spremio, posto nije znao upzorit da je prazna samo je crko.. ah to su bila vremena.
ah kaj hoces, ja sam puuno stariji i jos su mi pokemoni super :ugeek:
ahaa, tnx na pojasnjenju.jaa cu se drzat podalje od toga, imam dvije ljeve noge. :mrgreen:
Denis.

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Foxanna » Fri May 31, 2013 4:58 am

Ah, ja ću svoj DS (Lite) ću još malo pa prodati da imam para za 3DS iz posebnih razloga.... <3
Ajme ja sam htjela Gameboy prije. Meni je to bilo prefora. ;n; A ovaj Pokémon Yellow sam počela jednom igrati na internetu, no nezz gdje.... Šteta. Al' ajd, zato ću si nabaviti sve igrice pa lijepo peglati preko ljeta. xD

Hahahah oke xD
Foxanna

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby božemprosti » Fri May 31, 2013 5:02 am

Ja cu uskoro dobiti paypal
HEUHEHHUEHUEHUE
Image
božemprosti

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Denis. » Fri May 31, 2013 5:11 am

Foxanna wrote:
Ah, ja ću svoj DS (Lite) ću još malo pa prodati da imam para za 3DS iz posebnih razloga.... <3
Ajme ja sam htjela Gameboy prije. Meni je to bilo prefora. ;n; A ovaj Pokémon Yellow sam počela jednom igrati na internetu, no nezz gdje.... Šteta. Al' ajd, zato ću si nabaviti sve igrice pa lijepo peglati preko ljeta. xD

Hahahah oke xD

aha, lijepo, lijepo... aha, maa jednostavno si ogla skinuti rom i igrat prek emulatora ;) ahh kaj da? fora :D
Fićo: Bravo za tebe. epic smijeh. :mrgreen: ja imam vec dvije kartice.. jenu sam sad napravio jer idem raditi prek ljeta i moraju oni poslat na žiro račun lovu, pf. :roll: nebi oni meni dali to na ruke, neee...
Denis.

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Foxanna » Fri May 31, 2013 5:18 am

Pa da, tako i igram većinu njih. ;3 Sve osim ovih koje imam na DSu, to jest. Nekako mi je veći užitak igrati igrice na njemu. <3

Ja tj. moja mama ima eBay acc i PayPal najmanje 2-3 mjeseca i dalje nismo ništa naručili. T____T Mislim, ja želim, ali ne mogu to sama.... Htjela bih si ja svašta nešta kupiti, kao npr. jednu Pokémon/Digimon plišanu igračku BECAUSE I NEED ONE OKAY
I također sam si htjela kupiti WoW ogrlicu/narukvicu....
Foxanna

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Denis. » Fri May 31, 2013 5:22 am

Foxanna wrote:
Pa da, tako i igram većinu njih. ;3 Sve osim ovih koje imam na DSu, to jest. Nekako mi je veći užitak igrati igrice na njemu. <3

Ja tj. moja mama ima eBay acc i PayPal najmanje 2-3 mjeseca i dalje nismo ništa naručili. T____T Mislim, ja želim, ali ne mogu to sama.... Htjela bih si ja svašta nešta kupiti, kao npr. jednu Pokémon/Digimon plišanu igračku BECAUSE I NEED ONE OKAY
I također sam si htjela kupiti WoW ogrlicu/narukvicu....

yeah, i ja sam.. znam i meni bi bio da ga imam. :/

c-c-c, kupi si onda.. nazicaj staru, lijepo joj dodji s vazom cvijeca i reci gleč kaj sam ti nabrala, a sad mi kupi dratinija, jes' čula?
WoW? :O kaj si igrala to?
Denis.

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Foxanna » Fri May 31, 2013 5:35 am

A čuj, kada sam ja kupovala svoj prije par godina, bilo je samo DS Lite i koštao je 1600. Sigurna sam da sada manje koštaju. 3DS je 1600 kn, a sad ovi prije njega valjda nešto manje.... Ovisi koliki si štediša. ^^ Ja štedim i više nego što trebam hehe ~

HAHAHAHA :'D Stvar je u tome što ona nema pojma o PayPalu i internetskom kupovanju. Brat i ja smo ju nagovorili. :mrgreen: Brat se brine o kartici pa trebamo svi troje biti prisutni kada netko nešto kupuje.... To je problem jer ga često nema kada mene uhvati creepanje eBaya.

Kako da ne! Pa zašto bi mi stajao WoW stamp u sigu? :D
Prije nekoliko godina brat je počeo igrati i pokazao meni. Svidjelo mi se jako, pa reko' zašto ne? U početku je bilo čudno ići u Ex Professo igrati WoW zajedno s njim jer su tamo svi bili stariji i muški. xD Bilo mi je awkward, no onda je on nabavio pravi acc od nekog tipa pa nismo morali ići više u tu igraonicu. Imala sam oko 9 ili 10 godina, ja mislim, UPS. xD Don't judge me, please. ;n; Znam da ljudi govore da WoW nije za cure, ali boli me briga.
Al' da. Sve klase i sve rase isprobala barem dva puta (nikad nisam stigla do "zadnjeg" levela jer sam glupa i ne mogu cijelo vrijeme igrati istog lika, no brijem da ću nastaviti jednog od trenutnih. Saznala što mi ide najbolje (Hunter, Druid i pomalo Rogue). Nastavila igrati do danas. Mada u zadnje vrijeme ne igram zbog škole, no sad će ljeto.... 8-) Malo igram pravi, malo piratski (zbog frenda koji nema pravi pa da ni on ni ja ne igramo sami). Hvala Skypu <3

I tako. Zašto pitaš, jel' i ti igraš? :0
No da, brat i ja ponosni smo na svoju WoW kolekciju. Imamo sve vražje ekspanzije osim MoPa (SOON). Da vidiš kako ih je samo lijepo gledati u ladici samo za njih. *-*
Khm malo sam se raspisala, valjda ne smeta....
AL' KAKO ĆU OVO LJETO ISKORISTITIIIIIIIIIIIIII AJME JA VIŠE NE MOGU PODNIJETI OVAJ STRES I PRITISAK ZBOG UPISA
Foxanna

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby božemprosti » Fri May 31, 2013 5:55 am

EXCUZES-MOI
ali taj paypal
je meine
MEINE ALONE
OJIMEOJIME
KAJ JA CU SEBI SVE KUPITI
AJMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
euforija
Image
božemprosti

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Foxanna » Fri May 31, 2013 6:00 am

Dakle 8 je sati i dalje nisam ništa napravila po svom planu za učenje. Faaak. .__. Ubijte me. Sada.

PROMIJENILA SAM SI IZGLED SVOG TUMBLRA. NAPOKON. <3
Mada mi je sada ono skroz na dnu.... A dobro, nema veze. :3

Sretno, Ciki. C;
Foxanna

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me