jel zgodan, ako je... lol good luck ako ti ga ja ne uzmem...
EKEKEKE
necu ti ga uzeti..
pokusat cu ga ne uzeti
idemo lagati sada
[edit]
IHMOTEP
IHMOTEP
IHMOTEP
zar nije ihmotep BOK
ili neko pice....
llol
ah asterix et obelix
Dr. Mirtachu wrote:
slusaj 'vako...
znaci vi pricate prek telefona il fejsa il ceg?
sam reci da imas tog nekog frenda iz djetinstva i da ti npr fali da ides s njim na sladoled [wowza im so helpful and full of ideas] jer volis ic na sladoled s prijateljima. hint hint.
I DONT KNOW.
budi sigurna u sebe.
Rochendil wrote:LAŽI ŽENO ZA IME SVIH NAS
JEDINI TKO DOBIJE PHYSICAL CONTACT AKCIJE SI TI AJDE SAD IDI SE IGRAJ NEDOSTIZNOM PA SAZNAJ KAKAV JE.
on tebi sto posto sere 800 na sat, mos mislit da se potpisivao s "la propierte á LAZOV"
ja lazem svakodnevno...
lazem svecenicima na ispovijedi jer me sramota mojih grijeha.
dragi boze kajem se iz sveg srca sto sam uvrijedio tebe, svoje najvece i najmilije dobro, mrzim sve svoje grijehe i obecajem da uz pomoc tvoju, vise necu grijesiti
upsa dejzi
A TI AKO NE BUDES LAGALA, DOCI CU TI TAMO U BEOGRAD I ISPIZDIT TE I NATJERAT CU TE DA ME ODVEDES DO NJEGA PA CEMO VIDJETI KOM CE SE ON POTPISIVATI I AKO SE BUDE IZVLACIO NA KSENOFOBIJU I DOMOVINSKI RAT, doci ce do posebnih sankcija koje bi trebale biti provedene zbog nemirnosti subjekta i velike izrazenosti dobivanja istine u smirenoj ali bolnoj
konverzaciji. NATALJO I JA TE VOLIM. JA TI NAZALOST NE MOGU DATI ORGANE JER MI SVE TREBA, SRCE MI BOLESNO, BUBREG JEDAN MI BOLESTAN. JETRA MI TREBAJU JER SAM ALKOHOLICAR. ZELUDAC, ne bi ti mogla podnijeti unosenje tolike hrane svakodnevno.
WELKAM TO DE LYING CLASS.
Today will I be teaching you.
lol nope, i'll be just sitting behind the monitor, monitoring what Mirtas saying. And occasionally bumping in to give advice.
prelagano, preprelagano je lagati. samo treba imati ravnu facu. to je tesko. moja faca ne moze biti ravnija dok se laze... ehehehhehe
osobito kad me netko pita jel mu dobar crtez pod likovnim
Rochendil wrote:mirta, ja i jasna smo provodili sat vremena pricu o tome kako napraviti klan/kult ubojica.
mirta, join us.
join us for the sake of the sacred INTELLIGENCE
stupidity must come to an end.
and natalja must get laid
Dr. Mirtachu wrote:o cemu cemo lagati?
ajme krecem pisat zivotopis. HOW WILL THAT TURN OUT.
send help
pustit cu si pjesmu da se ufuram.
Rochendil wrote:idem igrati LoL...
tamo najbolje lazem
nekad kazem da sam iz GB
pa malo deutschland
pa hrvatska
i onda se pravim da znam 8 stranih jezika UvU
uf moj zivotopis.................................
im scared
vracam se na svoj kult.
mirta
ti samo naidi
kad si u vu ili vk ili negdje blizu, moramo se dogovoriti
nata... dodi i ti... tebi je blize prakticki
aj ciao
Dr. Mirtachu wrote:ti si bog.
klanjam ti se.
duboko u srcu znas rijesenje ovog problema ja sam sigurna u to<3
Rochendil wrote:i'll meet you halfway
with the poni s mirtine profilne s rejpist pedofilskom kakao prahom s cokse i s klonovima djeteta s kinder schokolade
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests