Hrvatska *0*

Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文

Re: Hrvatska *0*

Postby božemprosti » Sun Apr 28, 2013 7:47 am

jel zgodan, ako je... lol good luck ako ti ga ja ne uzmem...

EKEKEKE
necu ti ga uzeti..
pokusat cu ga ne uzeti

idemo lagati sada

[edit]
IHMOTEP
IHMOTEP
IHMOTEP

zar nije ihmotep BOK
ili neko pice....
llol
ah asterix et obelix
Last edited by božemprosti on Sun Apr 28, 2013 7:51 am, edited 1 time in total.
Image
božemprosti

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Dr. Mirtachu » Sun Apr 28, 2013 7:51 am

o cemu cemo lagati?

ajme krecem pisat zivotopis. HOW WILL THAT TURN OUT.
send help
pustit cu si pjesmu da se ufuram.
mood: busy listening: Of The Night [Bastille] status: always lurking
ImageImageImage
Dr. Mirtachu

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby gone goodbye » Sun Apr 28, 2013 7:52 am

Dr. Mirtachu wrote:Image

slusaj 'vako...
znaci vi pricate prek telefona il fejsa il ceg?

sam reci da imas tog nekog frenda iz djetinstva i da ti npr fali da ides s njim na sladoled [wowza im so helpful and full of ideas] jer volis ic na sladoled s prijateljima. hint hint.
I DONT KNOW.
budi sigurna u sebe.

Mi se uvek cujemo preko telefona, pa so se dogovorili jedan vikend da se vidiom...i on dosao od pozadi..pa ga nisam videla kda je rekao 'cao' a kad sam se okrenula i cula njegov glas in real life....

oh god, the feels, Mirtek, THE FEELS!

And thank you for the advice, dakle imam frenda iz detinjstva s kojim idem na sladoled, hmm, okej, a ja stvarno imam frenda s kojim sam glumila da sam mcka, i sad so nas dvoje kao macic koji jedu spaget od misijih repova, cips od misijih usiju i tako dalje...i on je rekao da mu se svidjam, a ja sam tad imala 7 godina i prvi put sam se zaljubila u Ashy-a! x3 Al mi bi zao ovoga, a Ash nije prava osoba, pa sam slagala de se i on meni svidja x3 i tako smo nas dvoje sa 7 godina glumili neko 'ozbiljnu vezu' x3, al su nam se tracevi popeli na glavu, pa smo odlucili da glumimo da se vise ne volim, a ja ga i nisam volela nego sa glumila da glumim da ga ne volim i da ga stvarno9 volim x3

Lolarum...mozda ako mu t isprocam, i dodam laz o tome kako se nas dvje i daje vidjamo...well, i dont kow, but at least half of the story would be true x3

Though, the funny part is that there no way we could still be seing each other, posto on zivi u americi...x3

Al inace, njegovo ime je savrseno...Miodrag...because on je i mio, i drag<3

And hes the Lich King...

Are you sure Im not dreaming ad thisis a coma? Because I have only ever seen people this awsome in ficton....never before have a known a REAL person as awesome as him<3

Rochendil wrote:LAŽI ŽENO ZA IME SVIH NAS
JEDINI TKO DOBIJE PHYSICAL CONTACT AKCIJE SI TI AJDE SAD IDI SE IGRAJ NEDOSTIZNOM PA SAZNAJ KAKAV JE.
on tebi sto posto sere 800 na sat, mos mislit da se potpisivao s "la propierte á LAZOV"
ja lazem svakodnevno...
lazem svecenicima na ispovijedi jer me sramota mojih grijeha.

dragi boze kajem se iz sveg srca sto sam uvrijedio tebe, svoje najvece i najmilije dobro, mrzim sve svoje grijehe i obecajem da uz pomoc tvoju, vise necu grijesiti
upsa dejzi

A TI AKO NE BUDES LAGALA, DOCI CU TI TAMO U BEOGRAD I ISPIZDIT TE I NATJERAT CU TE DA ME ODVEDES DO NJEGA PA CEMO VIDJETI KOM CE SE ON POTPISIVATI I AKO SE BUDE IZVLACIO NA KSENOFOBIJU I DOMOVINSKI RAT, doci ce do posebnih sankcija koje bi trebale biti provedene zbog nemirnosti subjekta i velike izrazenosti dobivanja istine u smirenoj ali bolnoj
konverzaciji. NATALJO I JA TE VOLIM. JA TI NAZALOST NE MOGU DATI ORGANE JER MI SVE TREBA, SRCE MI BOLESNO, BUBREG JEDAN MI BOLESTAN. JETRA MI TREBAJU JER SAM ALKOHOLICAR. ZELUDAC, ne bi ti mogla podnijeti unosenje tolike hrane svakodnevno.

WELKAM TO DE LYING CLASS.
Today will I be teaching you.
lol nope, i'll be just sitting behind the monitor, monitoring what Mirtas saying. And occasionally bumping in to give advice.

prelagano, preprelagano je lagati. samo treba imati ravnu facu. to je tesko. moja faca ne moze biti ravnija dok se laze... ehehehhehe
osobito kad me netko pita jel mu dobar crtez pod likovnim

I ja tebe volim, and, as i said, i dont need ay vital organs, since im undead x3 All i need is a lying lesson, but i can always get that frm my aunt, jao boze, kako moja tetka uverljivo laze, e ako me ONA nauci da lazem, uspecu da lazem cak i samu sebe...

but you guys always revive my self esteem and self confidence, for that, i love you both! <3

Rochendil wrote:mirta, ja i jasna smo provodili sat vremena pricu o tome kako napraviti klan/kult ubojica.

mirta, join us.
join us for the sake of the sacred INTELLIGENCE
stupidity must come to an end.
and natalja must get laid

Ooh! Can i join you in the killer club? Znam par kretena koji moraju umreti na najbrutalniji nacim moguce...neki kreteni koji su *irtek, this is going to hurt you* koji su rekli da je...nas dragi Nikola Tesla...bio lud...NO, HE WAS NOT CRAZ, HE WAS A GENIUS, DO NOT SA THAT ABOUT MIRTEK'SNICKY, FOR SHEIS A TIME LORD, AND SHE WILL HUNT YOU DOWN FR THAT!

AND IF YOU CAL ME CRAZY, I WILL GET THE LICH KING TO KILL YOU SO HARD THAT YOULL DIE OF DEATH, OKAY, HUN, DONT GO CALLIN NOBODY CRAZY, OR YU'LL END UP IN THE ASYLUM OF THE UNDEAD, OKAY, HUN, OKAY?

And...yes, i DO need to get rid of my inocence...fast...i mus get the feels out of my system!

x3

Dr. Mirtachu wrote:o cemu cemo lagati?

ajme krecem pisat zivotopis. HOW WILL THAT TURN OUT.
send help
pustit cu si pjesmu da se ufuram.

Ja cu lagati kako sam cerka djavola i kako sam antihrist koji ce poceti da deli pravdu ON EASTER! lolz x3
gone goodbye

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby božemprosti » Sun Apr 28, 2013 7:54 am

idem igrati LoL...
tamo najbolje lazem
nekad kazem da sam iz GB
pa malo deutschland
pa hrvatska
i onda se pravim da znam 8 stranih jezika UvU

uf moj zivotopis.................................
im scared

vracam se na svoj kult.
mirta
ti samo naidi

kad si u vu ili vk ili negdje blizu, moramo se dogovoriti
nata... dodi i ti... tebi je blize prakticki
aj ciao
Image
božemprosti

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby gone goodbye » Sun Apr 28, 2013 7:57 am

Rochendil wrote:idem igrati LoL...
tamo najbolje lazem
nekad kazem da sam iz GB
pa malo deutschland
pa hrvatska
i onda se pravim da znam 8 stranih jezika UvU

uf moj zivotopis.................................
im scared

vracam se na svoj kult.
mirta
ti samo naidi

kad si u vu ili vk ili negdje blizu, moramo se dogovoriti
nata... dodi i ti... tebi je blize prakticki
aj ciao

I will arrive riding a sajko rejpist pedofilskog jednoroga with my army of death unicorns...x3
gone goodbye

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Dr. Mirtachu » Sun Apr 28, 2013 8:16 am

ti si bog.
klanjam ti se.

duboko u srcu znas rijesenje ovog problema ja sam sigurna u to<3
ImageImageImage
Dr. Mirtachu

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby božemprosti » Sun Apr 28, 2013 8:27 am

i'll meet you halfway
with the poni s mirtine profilne s rejpist pedofilskom kakao prahom s cokse i s klonovima djeteta s kinder schokolade
Image
božemprosti

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Dr. Mirtachu » Sun Apr 28, 2013 8:36 am

ja nemam ponija na profilnoj tuplek. xD
ImageImageImage
Dr. Mirtachu

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby gone goodbye » Sun Apr 28, 2013 8:46 am

Dr. Mirtachu wrote:ti si bog.
klanjam ti se.

duboko u srcu znas rijesenje ovog problema ja sam sigurna u to<3

True, i bet theres an instinc deep within tha knows exactly what to do, i just need to wake it up.....but waking parts of me up isnt easy, since i sleep like im dead x3 lolz

A sto se tice sajko rejpist jednoroga...on ce biti lik u stripu koji cu crtati sa jednorozima koji se vezano ubijaju i rejpaju, ali ima u toj prici jedan zanimljivi zaplet, but i aint telling you that now, not untill i star drawing it x3 a pocecu da ga crtam na sveti nikada, you all know how many projects i have abandoned, ali mislim da cu ovog puta zaista napisati tu pricu...

Mirtek, i ja se tebi klanj, jer ko god se meni klanja, zasluzuje i da se ja njemu klanjam...

x3

A inace, i ti si bog, i mi smo kao boginje sestrice x3 i mi smo boginje paralelnog univerzuma koji se nalazi u nasim umovima, a kada dodjemo u ovaj univerzum, ja se pretvorim u Undead General- a a ti se pretvoris u Time Lord-a x3

We are awesome

Filipe, ifwe join your killer cluv, you join our god club x3

So we can be killer gods...KILLER GODS, I SAY!

Rochendil wrote:i'll meet you halfway
with the poni s mirtine profilne s rejpist pedofilskom kakao prahom s cokse i s klonovima djeteta s kinder schokolade

Super, its a deal then x3 mozda ce se moj jednorog i tvoj poni rejpati dok ja ti i Mirta ubijamo ljude x3

A kad smo vec kod rejpanja...the Lich King...Is doomed...maybe he cat be killed...ali je rejp sasvim druga svar...x3
gone goodbye

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Dr. Mirtachu » Sun Apr 28, 2013 8:50 am

AJME POSLALA SAM PRIJAVNICU
držite mi fige ok<333333333