Tak jsem si pročítala, co se tu za posledních pár dnů napsalo.
RPG jsem hrávala ,,ještě nedávno" (člověku se to tak jeví, i když už to bude možná nějaký ten rok - opravdu nevím), ale pak jsem přešla na psaní románů, novel, povídek--

Prostě na prózu všeho druhu i poddruhu. Jinak se právě teď snažím sesmolit novelu, kterou plánuji hned vydat, jak ji napíšu (a tentokrát ji opravdu napíšu!

), opravím, najdu betareadery a přidám ilustrace - ty budu dělat v úterý na výtvarce (budem pracovat se svíčkama a já mám strach z ohně...a spousty dalších věcí

).
Vždycky jsem hrávala RPG (nejdřív rodinky, fantasy, pak Piráty z Karibiku a nakonec Harryho Pottera - při těch dvou posledních jsem našla spoustu přátel a mou Tinušku), ale to bylo maximálně z jednoho krátkého odstavce (tři delší věty), na obyčejném chatu, kde na sebe působí všechny postavy (nebo se dělají skupinky, které jsou na jiných místech, ale jsou s váma v chatu a můžou kdykoliv přejít k vašim postavám). Nebylo to nijak složité, prostě se někde začlo, a pak už to jelo. Některé prvky (závorky s popisem nálady apod.) používám v chatech, na ICQ apod. stále. BaraCornellia:(přikyvuju nad pravdou svých slov) Domluvil jsem! Haúúúú! (zasměju se)
Ta RPG hra na vlky vypadá zajímavě. To ,,jméno vlka", je jméno vlka nebo jen jméno pro mou potřebu? Tím chci říct, že při hraní (chápu dobře, že mimo nějakého pobíhání po lese a sbírání čehosi) je tam i možnost hrát-psát na fóru (nebo něčem takovém), kde se...prostě píše?

Takže je to jméno jen pro mou orientaci, abych se mohla přihlásit, a jméno pro toho vlka se dá tedy navolit až při hře, nebo je to už dané jméno, které budu používat i při hraní-psaní?
(Doufám, že jsem se zeptala dost srozumitelně

)