Czech, let's chat!

Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文

Re: Czech, let's chat!

Postby I<3 chocolate!!! » Sat Jan 07, 2012 8:22 am

Jak se tam jmenuješ...? o.O :D
I<3 chocolate!!!

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Ruushii » Sat Jan 07, 2012 8:27 am

Molly :D
Image
Image
Image

Image
Pet's name: ♥ Dino ♥
Ruushii

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby I<3 chocolate!!! » Sat Jan 07, 2012 8:28 am

Seš si jistá? Mě to vyhazuje, že vlka neexistuje...:/ :D
I<3 chocolate!!!

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby I<3 chocolate!!! » Sat Jan 07, 2012 8:30 am

I<3 chocolate!!! wrote:Seš si jistá? Mě to vyhazuje, že vlka neexistuje...:/ :D

Dobrý, mám tě...:D
I<3 chocolate!!!

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Ruushii » Sat Jan 07, 2012 8:35 am

Ach, to je zmatků... Ale ano, přece bych si to nespletla! (snad...) xD
Image
Image
Image

Image
Pet's name: ♥ Dino ♥
Ruushii

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby BaraCornellia » Sat Jan 07, 2012 9:12 am

Tak jsem si pročítala, co se tu za posledních pár dnů napsalo.
RPG jsem hrávala ,,ještě nedávno" (člověku se to tak jeví, i když už to bude možná nějaký ten rok - opravdu nevím), ale pak jsem přešla na psaní románů, novel, povídek-- :D Prostě na prózu všeho druhu i poddruhu. Jinak se právě teď snažím sesmolit novelu, kterou plánuji hned vydat, jak ji napíšu (a tentokrát ji opravdu napíšu! :D), opravím, najdu betareadery a přidám ilustrace - ty budu dělat v úterý na výtvarce (budem pracovat se svíčkama a já mám strach z ohně...a spousty dalších věcí :D).

Vždycky jsem hrávala RPG (nejdřív rodinky, fantasy, pak Piráty z Karibiku a nakonec Harryho Pottera - při těch dvou posledních jsem našla spoustu přátel a mou Tinušku), ale to bylo maximálně z jednoho krátkého odstavce (tři delší věty), na obyčejném chatu, kde na sebe působí všechny postavy (nebo se dělají skupinky, které jsou na jiných místech, ale jsou s váma v chatu a můžou kdykoliv přejít k vašim postavám). Nebylo to nijak složité, prostě se někde začlo, a pak už to jelo. Některé prvky (závorky s popisem nálady apod.) používám v chatech, na ICQ apod. stále. BaraCornellia:(přikyvuju nad pravdou svých slov) Domluvil jsem! Haúúúú! (zasměju se)

Ta RPG hra na vlky vypadá zajímavě. To ,,jméno vlka", je jméno vlka nebo jen jméno pro mou potřebu? Tím chci říct, že při hraní (chápu dobře, že mimo nějakého pobíhání po lese a sbírání čehosi) je tam i možnost hrát-psát na fóru (nebo něčem takovém), kde se...prostě píše? :D Takže je to jméno jen pro mou orientaci, abych se mohla přihlásit, a jméno pro toho vlka se dá tedy navolit až při hře, nebo je to už dané jméno, které budu používat i při hraní-psaní?
(Doufám, že jsem se zeptala dost srozumitelně :D)
BaraCornellia

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby I<3 chocolate!!! » Sat Jan 07, 2012 9:39 am

Jméno používáš i herně, lidi vetsinou pisou ale v prvni osobe, samoyrjme ye jednotneho cisla. Je to i pro orientaci ve sporech, jakz jsem mela pred chvili. Nekteri lide prodte nejsou schopni precist si mou povahu a potom nechapou ironii ci sarkasmus, ktere, ja pouzivam moc rada, kdyz se zacinam hadat :D
Jo, proste sepisujes pribeh, do ktereho se. Zapoji i ostatni a dohromady to da jeden velkej a po sobe chvilema obcas nesmyslnej pribeh...
PS: kdes nasla rpg pottera?! O.o :D
I<3 chocolate!!!

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby BaraCornellia » Sun Jan 08, 2012 11:41 pm

I<3 chocolate!!! wrote:Jméno používáš i herně, lidi vetsinou pisou ale v prvni osobe, samoyrjme ye jednotneho cisla. Je to i pro orientaci ve sporech, jakz jsem mela pred chvili. Nekteri lide prodte nejsou schopni precist si mou povahu a potom nechapou ironii ci sarkasmus, ktere, ja pouzivam moc rada, kdyz se zacinam hadat :D
Jo, proste sepisujes pribeh, do ktereho se. Zapoji i ostatni a dohromady to da jeden velkej a po sobe chvilema obcas nesmyslnej pribeh...
PS: kdes nasla rpg pottera?! O.o :D

No nevím, jestli to zvládnu - jsem zvyklá na ta ,,krátká" RPG, kde se lidé víc vnímaj, víc navazují na sebe.
To už je dlouho :D Obyčejný ,,alik.idnes.cz" :D Teď už tam ale asi nikdo hrát nechodí. Ale nějaká takováhle podobná stránka, jako je ta vlčí, by se někde najít měla...

Lidi, nemáte někdo nějaké hodinářské zbytky? Nefunkční hodinky, ozubená kolečka poházená na dně šuplíku, který se otevřel naposledy, když maminka hledala rodné listy ( :/ :D), ručičky, pérka-prostě vše, co v těch hodinkách je. (Nevím, proč se ptám, protože pokud ano, tak stejně nevím, co dál :D)
Já teď budu někde hledat hodinářství - zeptám se, jestli nemají nějaké zbytky. Nutně je potřebuju! (jim řeknu, že to potřebuju do školy na nějaký projekt :D)
BaraCornellia

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby I<3 chocolate!!! » Wed Jan 11, 2012 8:05 am

[quote="BaraCornellia"
No nevím, jestli to zvládnu - jsem zvyklá na ta ,,krátká" RPG, kde se lidé víc vnímaj, víc navazují na sebe.
To už je dlouho :D Obyčejný ,,alik.idnes.cz" :D Teď už tam ale asi nikdo hrát nechodí. Ale nějaká takováhle podobná stránka, jako je ta vlčí, by se někde najít měla...

Lidi, nemáte někdo nějaké hodinářské zbytky? Nefunkční hodinky, ozubená kolečka poházená na dně šuplíku, který se otevřel naposledy, když maminka hledala rodné listy ( :/ :D), ručičky, pérka-prostě vše, co v těch hodinkách je. (Nevím, proč se ptám, protože pokud ano, tak stejně nevím, co dál :D)
Já teď budu někde hledat hodinářství - zeptám se, jestli nemají nějaké zbytky. Nutně je potřebuju! (jim řeknu, že to potřebuju do školy na nějaký projekt :D)[/quote]
prosím, žádný hodinový součástky nemám a i kdyby, jak bych ti je měla předat, sice nemám ponětí o tvé nynější poloze, ale stejně. Jo, co to znamená v nějakejch těch "topic" fallen? No a ješě jedna, jak se dá dát obrázek do toho oekaki či jak se to píše a menuje :D
I<3 chocolate!!!

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Werwolfo » Sun Jan 15, 2012 8:29 am

Hele nevíte někdo co je to ta "nyan cat"?Jestli jo napište mi prosím.:)
Image
Pet's name: Over the hills and far away
Adopt virtual pets at Chicken Smoothie!
Werwolfo

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me