Czech, let's chat!

Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文

Re: Czech, let's chat!

Postby Viktoria's » Mon Aug 08, 2011 4:11 am

TSF11 wrote:Ahoj všichni! Jak jste všichni?

Ty nejseš čech ... Gůgl že jo?
Viktoria's

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Girl with a Crow » Mon Aug 08, 2011 6:20 am

Hele Lufíku, co se stalo ve tvým trade s horse.Loretkou? Já vím, jsem moc zvědavá, ale to pravidlo (1 very rare = 1 very rare atd.) má zkopčený ode mně. A mimo to - je to moje pravlastnice, takže jsem zvědavá, co zas dělá za kraviny :) Odesílá mi absolutně neférový nabídky a tebe poučuje, jako kdybys byla nějakej ubohej nováček, zatímco ty tu už jsi... 2? roky a máš kompletní celou CS sbírku. Uvidíme, jestli by tě pak poučovala o vyměňování VR petů. Měla jsem sto chutí jí to napsat :D
ImageImageImageImageImageImage
ImageImageImageImageImage
Girl with a Crow

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby BaraCornellia » Mon Aug 08, 2011 6:21 am

LaMa wrote:
TSF11 wrote:Ahoj všichni! Jak jste všichni?

Ty nejseš čech ... Gůgl že jo?

Tak aspoň, že se snaží...
BaraCornellia

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby BaraCornellia » Mon Aug 08, 2011 6:23 am

lufik12 wrote:
LaMa wrote:Znáte někdo deviantart.com? Dyby jo tak tam sem pod jménem: School-Out-Llamas ;)
Napište dyštak svoje ména

já tam jsem jako lufik :)

WeasleyCharlie
BaraCornellia

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Lufi » Mon Aug 08, 2011 6:27 am

Frisco wrote:Hele Lufíku, co se stalo ve tvým trade s horse.Loretkou? Já vím, jsem moc zvědavá, ale to pravidlo (1 very rare = 1 very rare atd.) má zkopčený ode mně. A mimo to - je to moje pravlastnice, takže jsem zvědavá, co zas dělá za kraviny :) Odesílá mi absolutně neférový nabídky a tebe poučuje, jako kdybys byla nějakej ubohej nováček, zatímco ty tu už jsi... 2? roky a máš kompletní celou CS sbírku. Uvidíme, jestli by tě pak poučovala o vyměňování VR petů. Měla jsem sto chutí jí to napsat :D

jeto jednoduchý

ONA! mi jako 1. poslala nefér nabídku... 3 commony pro 3 starý uncommony!
no tak jsem editovala trade a vrátila jíto tak že jsem smázla ty její 3 commony a hodila tam 1 VR advent psa z roku 08 :D
a ona to bezeslov kanclovala... a pak jsem jukla do jejího trejdu a našla tam tohle :D
tak jsem jí měla 100% chutí něco napsat v soukromí zprávě (když ona má v tradu že chce JEDINĚ fér obchod a sama pošle jako 1. hodně nefér trade pro mě x( )
a pak si hodí todle do trejdu... že já se mám držet fér obchodu... fkt mě tim vytočila a chtěla sem jí něco říct... ale vykašlala sem se nato
Lufi

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Girl with a Crow » Mon Aug 08, 2011 6:33 am

jo, to ona je taková i normal. Já s ní obchoduju už jen z povinnosti, ale brzo se na ni vykašlu a budu její nabídky ignorovat. Koukej, třeba tímhle mi vyrazila dech: http://www.chickensmoothie.com/trades/v ... Ww2NsjL7Aw
ImageImageImageImageImage
Girl with a Crow

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Lufi » Mon Aug 08, 2011 6:40 am

Frisco wrote:jo, to ona je taková i normal. Já s ní obchoduju už jen z povinnosti, ale brzo se na ni vykašlu a budu její nabídky ignorovat. Koukej, třeba tímhle mi vyrazila dech: http://www.chickensmoothie.com/trades/v ... Ww2NsjL7Aw

tvl! :shock: hlavně že jí můžeš poslat jedině fér obchod... ale ona si může posílat jaký chce -.-
Lufi

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby BaraCornellia » Tue Aug 09, 2011 1:07 am

Yay! Pound! :)
BaraCornellia

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Featherwolf. » Sun Aug 14, 2011 10:52 pm

Forum
Ahojte, napadlo mě, že bych udělala nové forum (offiko) místo toho oranžového, protože už tam nikdo nechodí a pořád se mi sekalo, takže jsem tam nemohla chodit. Nové už se neseká, je hezké... ALE!
Nevím jestli to má cenu, jestli tam budete chodit. Jde hlavně o to, že tam můžete psát i reklamy, tvorbu, poradny, pokec, 18+ a tak. Je to jen na vás ;) Takže, má to cenu?
Image

[Fed up with society’s definition of how life should be played out.]

Featherwolf.

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Viktoria's » Sun Aug 14, 2011 11:14 pm

Featherwolf. wrote:Forum
Ahojte, napadlo mě, že bych udělala nové forum (offiko) místo toho oranžového, protože už tam nikdo nechodí a pořád se mi sekalo, takže jsem tam nemohla chodit. Nové už se neseká, je hezké... ALE!
Nevím jestli to má cenu, jestli tam budete chodit. Jde hlavně o to, že tam můžete psát i reklamy, tvorbu, poradny, pokec, 18+ a tak. Je to jen na vás ;) Takže, má to cenu?

Jestli to bude o CS tak pro mě to cenu nemá :D Já už tu nechodím, ale není to špatnej nápad pro ty co tu chodí
Viktoria's

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me