TSF11 wrote:Ahoj všichni! Jak jste všichni?
Ty nejseš čech ... Gůgl že jo?
TSF11 wrote:Ahoj všichni! Jak jste všichni?
LaMa wrote:TSF11 wrote:Ahoj všichni! Jak jste všichni?
Ty nejseš čech ... Gůgl že jo?
lufik12 wrote:LaMa wrote:Znáte někdo deviantart.com? Dyby jo tak tam sem pod jménem: School-Out-Llamas
Napište dyštak svoje ména
já tam jsem jako lufik
Frisco wrote:Hele Lufíku, co se stalo ve tvým trade s horse.Loretkou? Já vím, jsem moc zvědavá, ale to pravidlo (1 very rare = 1 very rare atd.) má zkopčený ode mně. A mimo to - je to moje pravlastnice, takže jsem zvědavá, co zas dělá za kravinyOdesílá mi absolutně neférový nabídky a tebe poučuje, jako kdybys byla nějakej ubohej nováček, zatímco ty tu už jsi... 2? roky a máš kompletní celou CS sbírku. Uvidíme, jestli by tě pak poučovala o vyměňování VR petů. Měla jsem sto chutí jí to napsat
Frisco wrote:jo, to ona je taková i normal. Já s ní obchoduju už jen z povinnosti, ale brzo se na ni vykašlu a budu její nabídky ignorovat. Koukej, třeba tímhle mi vyrazila dech: http://www.chickensmoothie.com/trades/v ... Ww2NsjL7Aw
Featherwolf. wrote:Forum
Ahojte, napadlo mě, že bych udělala nové forum (offiko) místo toho oranžového, protože už tam nikdo nechodí a pořád se mi sekalo, takže jsem tam nemohla chodit. Nové už se neseká, je hezké... ALE!
Nevím jestli to má cenu, jestli tam budete chodit. Jde hlavně o to, že tam můžete psát i reklamy, tvorbu, poradny, pokec, 18+ a tak. Je to jen na vásTakže, má to cenu?
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests