Hrvatska *0*

Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文

Re: Hrvatska *0*

Postby aky-mala » Wed Oct 02, 2024 6:02 am

Držim fige, ali znam da budeš.... Šta radiš? Nešto veliko ili?
aky-mala

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby *Plutonia* » Wed Oct 02, 2024 8:22 pm

U ovih godinu dana sam nakupila toliko horor priča po pitanju dejtanja da trebam u notez si napisat glavne i sporedne aktere kad pričam frendovima, užas, osjećam se ko barney u himym
Image
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxYou taught me the courage
xxxof stars before you left
xxxHow light carries on
xxxendlessly, even after death
xxxWith shortness of breath,
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Image
Image
Image
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxyou explained the infinite
xxxHow rare and beautiful
xxxit is to even exist.
xxxSaturn - Sleeping At Last
xxx carrd
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Image
*Plutonia*

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Dr. Mirtachu » Thu Oct 03, 2024 6:30 am

girl not barney 💀

aky-mala wrote:Držim fige, ali znam da budeš.... Šta radiš? Nešto veliko ili?

paaa ne veliko neg više dugačko, 2 grane cica-maca (: al plod neće bit kak je irl znači onaj mucek neg dosl kao male mace hihi
mood: busy listening: Of The Night [Bastille] status: always lurking
ImageImageImage
Dr. Mirtachu

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby aky-mala » Fri Oct 04, 2024 8:15 am

*Plutonia* wrote:U ovih godinu dana sam nakupila toliko horor priča po pitanju dejtanja da trebam u notez si napisat glavne i sporedne aktere kad pričam frendovima, užas, osjećam se ko barney u himym

Postala sam uho..... Volim slušat price :) kreni tipkat :D

Dr. Mirtachu wrote:
paaa ne veliko neg više dugačko, 2 grane cica-maca (: al plod neće bit kak je irl znači onaj mucek neg dosl kao male mace hihi

Cic-maca :) nice
Ja razmišljam o još jednoj, ali tko zna kad će ona doc na red....
aky-mala

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby *Plutonia* » Mon Oct 07, 2024 10:00 pm

aky-mala wrote:
*Plutonia* wrote:U ovih godinu dana sam nakupila toliko horor priča po pitanju dejtanja da trebam u notez si napisat glavne i sporedne aktere kad pričam frendovima, užas, osjećam se ko barney u himym

Postala sam uho..... Volim slušat price :) kreni tipkat :D

Dr. Mirtachu wrote:

Cic-maca :) nice
Ja razmišljam o još jednoj, ali tko zna kad će ona doc na red....

neke priče nisu za cs, ali su podjednako tragikomične, ići ćemo nekim kontinuiranim redoslijedom...

upoznala tipa, družili se u njegovom stanu sa psima, išlo sve dobro i ok... malo neku čudnu vibru imao, nema NIČEGA u sobi, na desktopu, kao da je iz stana evaporirala sva naznaka života. Provela sam TRI SATA sjedeći uz njega gledajući snimke koncerata whama! i posljednje borbe Dragon Ball Z-a. Kao što vidite, bubrezi su mi na mjestu i dalje.

Ovaj frajer se zove Smoki jer mi je uzimao čokoladne smokije koji su rijetki u ZG (i brutalni su!), možda sad malo osudbe, ali me jako materijalno love bombao. kad sam saznala da je uzeo ukulelu za mene rekla sam da je too much za dva mjeseca i da ne mogu to. od ostalih stvari, pošto sam u garsonjerici, imam luft madrac, i meni nije bed spavat na njemu uz izmjenu jedan vikend on na njemu, jedan tjedan ja... ugl... meni se jednu noć digla kiselina od pizze i povraćala sam serijski pa sam otvorila prozor radi svježeg zraka. frajer ga je zatvorio i legao na moj baš krevet. tako i kad sam imala mengu. mislim da mi nitko toliko pasivno nije digao tlak kao on.

treći koji me držao on hold i naljutio se što sam ga otkantala pošto mi te igrice idu na onu stvar, na kraju naletila na njega na aplikaciji i frajer si je umanjio 3-4 godine. baš grozno.

o četvrtom nemrem isto raspisivat pošto su mu bivša stajališta JAKO ekstremna. klasika katolički fakultet đir.

i sad posljednje što sam imala kao odnos koji je išao ka vezi rezultirao je naglim povlačenjem te osobe iz mog života zbog traumi koje mu je prouzročila bivša... pitam ga što se dešava, njegov odgovor: oduvijek sam stvari riješavao sam i ne želim to dijeliti tobom!! makar je i sam zahtijevao transparentnost u odnosu. no ok. vidi se da me ovaj frajer naviše uzburkao jer je relativno svježe.

frajer koji je igrao uno sa mnom na drugom spoju (voli kartaške, ali kao... ne pričamo tijekom partije uopće), malo se ponašao sa mnom kao prema djetetu, i to mi je iz perspektive tetke (to sam mu spomenula i onda je krenuo bit čudan oko toga) baš bilo čudno.

might i add... svi osim smokija imaju 25+ godina!
Image
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxHow light carries on
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Image
Image
Image
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxit is to even exist.
xxx carrd
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Image
*Plutonia*

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby min yoongi » Mon Oct 07, 2024 11:26 pm

trebaju mi imena i godine tih osoba jer mi neke stvari zvuče jako slično ko neki ljudi koje znan/s kojima san pričala/s kojima san brijala

cim se vratim doma za laptop iman i ja hororaca za podijelit ali bottom line je mi splicani ne mozemo nac normalnog lika u ZGu da ga hebeš

Image
╔═════════════════════╗

kate ◍ enfp ◍ she/they

taurus sun ◍ aquarius moon ◍ leo rising

neka sjaji noćas
put do tvoje luke
i daj mi svoje ruke
i pogledaj u sunce
u zalazak mi plovimo

╚═════════════════════╝
min yoongi

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby *Plutonia* » Mon Oct 07, 2024 11:50 pm

min yoongi wrote:trebaju mi imena i godine tih osoba jer mi neke stvari zvuče jako slično ko neki ljudi koje znan/s kojima san pričala/s kojima san brijala

cim se vratim doma za laptop iman i ja hororaca za podijelit ali bottom line je mi splicani ne mozemo nac normalnog lika u ZGu da ga hebeš

svi su kajkavci, dakle mix sjevera i purgera :P
Image
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxHow light carries on
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Image
Image
Image
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxit is to even exist.
xxx carrd
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Image
*Plutonia*

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby min yoongi » Mon Oct 07, 2024 11:52 pm

*Plutonia* wrote:
min yoongi wrote:trebaju mi imena i godine tih osoba jer mi neke stvari zvuče jako slično ko neki ljudi koje znan/s kojima san pričala/s kojima san brijala

svi su kajkavci, dakle mix sjevera i purgera :P

I ovi moji su svi više manje bili HAHHAHAHHAHAHA zato i pitan imena

Image
╔═════════════════════╗

kate ◍ enfp ◍ she/they

taurus sun ◍ aquarius moon ◍ leo rising

neka sjaji noćas
put do tvoje luke
i daj mi svoje ruke
i pogledaj u sunce
u zalazak mi plovimo

╚═════════════════════╝
min yoongi

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby aky-mala » Tue Oct 08, 2024 1:02 am

Ja nemogu baš rec da imam horor priča.... Nemam bas ni nešto veza iza sebe....
Prvi je prekinuo samnom nakon 7 mj zbog druge pa je prekinuo sa njom pa se htio vratit meni ali nije imao "privjeske" da pita ponovo.
Drugi je bio samnom par mjeseci pa smo prekinuli, neznam ni ja više zašto.
Treći je htio nešto samnom (bio je dosta stariji od mene) ali to nikad nije došlo na više od toga da je mene "prijateljima" predstavljao kao curu (bio je malo glup)
Četvrti je moja najveća horoh priča.... Bila sam sa njim jedno 5 mj.... Frajer je bio tolko bolesno ljubomoran da se ljutio na mene kad sam rekla da nemogu do njega jel moram ucit (živjeli smo 2 kuće dalje) ako me i vidio van kuće kad sam rekla da nemogu doći, naljutio se. Prvih mjesec dana se hvalio kak je bivšu udario sa autom.... Nakon što smo napokon prekinuli i meni je psa htio pokupit sa autom u jednom navratu....
Peti je priča za sebe i nije za javnost.
I zadnji je tu već 10+ godina :)
Iako je i on prekinuo samnom nakon 8 mj, ali je on imao "privjeske" da pita ponovo.... :)

Mene je više smetalo kad su mi se upucavali dečki koji su znali da sam u braku....
Zadnji je bio prije godinu dana na poslu... Kažem mu da sam u sretnom braku, frajer meni dođe sa izjavom da njemu ne smeta, i da se slobodno mozemo vidat... Halo dete.... Nemam želju varat muža, a i kad bi to radila, to bi bilo sa nekim tko je iskusniji i ima nešto ispod sebe a ne sa balavcem od jedva 20 godina koji nema za kiflu a kamoli za ista drugo.... Hjoj
aky-mala

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Dr. Mirtachu » Tue Oct 08, 2024 3:33 am

moj prvi dečko je shvatio da je gej nakon kaj sam ga ostavila (trebala sam znat, upoznali smo se u zkmu)
ostalo nije za komentirat uopće

dobar dan za bit ace<3 my anaconda dont want nun in general

znam da smo frendovi kate al prestani sa svim cs curama dijelit dečke
mood: busy listening: Of The Night [Bastille] status: always lurking
ImageImageImage
Dr. Mirtachu

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me