aky-mala wrote:Držim fige, ali znam da budeš.... Šta radiš? Nešto veliko ili?
*Plutonia* wrote:U ovih godinu dana sam nakupila toliko horor priča po pitanju dejtanja da trebam u notez si napisat glavne i sporedne aktere kad pričam frendovima, užas, osjećam se ko barney u himym
Dr. Mirtachu wrote:
paaa ne veliko neg više dugačko, 2 grane cica-maca (: al plod neće bit kak je irl znači onaj mucek neg dosl kao male mace hihi
aky-mala wrote:*Plutonia* wrote:U ovih godinu dana sam nakupila toliko horor priča po pitanju dejtanja da trebam u notez si napisat glavne i sporedne aktere kad pričam frendovima, užas, osjećam se ko barney u himym
Postala sam uho..... Volim slušat pricekreni tipkat
Dr. Mirtachu wrote:
paaa ne veliko neg više dugačko, 2 grane cica-maca (: al plod neće bit kak je irl znači onaj mucek neg dosl kao male mace hihi
Cic-macanice
Ja razmišljam o još jednoj, ali tko zna kad će ona doc na red....
min yoongi wrote:trebaju mi imena i godine tih osoba jer mi neke stvari zvuče jako slično ko neki ljudi koje znan/s kojima san pričala/s kojima san brijala
cim se vratim doma za laptop iman i ja hororaca za podijelit ali bottom line je mi splicani ne mozemo nac normalnog lika u ZGu da ga hebeš
*Plutonia* wrote:min yoongi wrote:trebaju mi imena i godine tih osoba jer mi neke stvari zvuče jako slično ko neki ljudi koje znan/s kojima san pričala/s kojima san brijala
cim se vratim doma za laptop iman i ja hororaca za podijelit ali bottom line je mi splicani ne mozemo nac normalnog lika u ZGu da ga hebeš
svi su kajkavci, dakle mix sjevera i purgera
min yoongi wrote:trebaju mi imena i godine tih osoba jer mi neke stvari zvuče jako slično ko neki ljudi koje znan/s kojima san pričala/s kojima san brijala
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests