I'm still pissed at myself. ._. *smacks her face* This week is going to be bad.... Except Saturday. <3
Omg okay, I need another life. Imate li kakvu dobru igricu za komp, da je ne moram kupovati i sl.? Npr. They bleed pixels koju igra Dodger (IT'S COFFEEEE TIME! xDD lmao volim njezin YT) i super je igrica. Nesto slicno tome, mozda pixelizirano (ne previse), nesto japansko (al' da ima i na eng.), cak i nesto poput adventure/escape/platform igre kao Limbo i jedna igra koju je brat igrao kojoj se ne sjecam imena. ;3; Izgled je bio prekrasan, mogao si switchat' izmedju 3 lika: neka zenska s bowom i arrowsima, neki 'warrior' i jos neki, tako je awesome bila igra.... Moram pitati brata kako se zove ak' se sjeca .3.
Lolz. Ja sam trebala pisati potencije i dvije lekcije prije njih zajedno u srijedu, a nema me u Vinkovcima :') Not sure if that's a good or a bad thing. Vec u petak pisem bio i mozda odgovaram geo, a u pon vec pisemo kemiju (maseni udio elemenata u spoju). Ili cu odgovarati na dan kada pisemo na bio ili na dan kada pisem kemiju. .-.
@Nessie: DAT DRAWING. *3*
Podsjeti me kasnije kada budem imala vremena da ti nesto ispricam.... I znas moj inbox ofc, I want dem all xD
@Karlek: Ma sta ti je, ja volim kada shareas srecu jer i mene usrecuje! <3