Hrvatska *o*

Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文

Re: Hrvatska *o*

Postby zoey » Sun Jan 23, 2011 10:53 pm

Taurin wrote:Svi imaju problema, neki ih imaju više, neki manje, svaki se čovjek barem jednom u životu nekom jada i kaže da si želi okončati život il neko sranje, to je jednostavno glupost, neznaš što imaš dok to ne izgubiš...
a ovo za Lenu...il kak se već zove...ako ste prave prijateljice, sjest ćete i riješit ćete to, ja sam se mnogo puta sa svojim najboljim prijateljicama posvađala, neke i jesam izgubila, i sad sam zahvalna na tome zato jer sam skužila da to očito tako treba biti, znači vi ćete se pomirit ako ste najfrendice, a i ako niste onda...ima puno ljudi na ovom svijetu, naći ćeš novu prijateljice :D

Isto,ja sam jednu izgubila al sad vidim da je i bolje da jesam. =/

katturai wrote:"I live in a nightmare and i can't wake up from it"?
Nikolina,daj se saberi ಠ_ಠ

Da,to i ja kažem.Nije toliko loše. :/

Nessie wrote:
Zoey wrote:
Nikolina wrote:Wow..Ana!Čestitam!8D Sve kod vas...Lijepo krasno...A ja suze lijem...Pitam se nekad:"Zašto i meni ne može biti tako lijepo kao njima?"...Ok..Iznenadila me Lena,i nećete vjerovat...Još smo se gore posvađale!Sada 100 posto sam ju izgubila..Gotovo je...I proklete blizanke.Nek netko dođe na chat da kažem malo više o njima.Vi netrebate meni vjerovat...Da sve ovo što ja govorim da je istina,ali je...Ja znam da skoro svi vi ne vjerujete mi..I mislite da sam lažljivica,ali ne,ja ne lažem..Al,nek svako misli ono što misli.I ponovno,Ana.Puno čestitaka!<3<3 Počinjem biti ljubomorna na sve vas...Svi su sretni!Ja svaki dan,plačem.Nema dana a da ne plačem..:( Suzne su mi oči...Opet..

Za ništa nisi kriva ti (osim ako nisi kojim slučajem potaknula svađu) osim zbog toga što si ljubomorna na nas.
Ja ti vjerujem.Ali zašto si ljubomorna na nas?Ma mogla bi još nešto reć...da mi padne napamet,sad ide onaj pedagoški dio koji nessie treba izreć. xP

Hahahaha, nemaš frke, sad ću ja. ;)
Ovako ti Ninočka moja stvari stoje, ti misliš da si jedina na svijetu kojoj se tak neš događa. Da ti ja ispričam jednu pričicu o sebi.
Od 4. razreda družila sam se s jednim blizankama koje su išle samnom u školu. U 5. razredu, premjestile su se u moj razred jer su ih kao u njihovom razredu vrijeđali. U početku je sve bilo divno i krasno i pomislila sam kako nema boljeg od druženja s njima. Dok nisu počela podbadanja vezana uz moje ocjene koje su uvijek bile odlične, najbolje u razredu uz još jednu curu (koja će se uključit u ovu priču malo kasnije), a njihove su bile tak, vrlo dobre, ali lošije od mojih. Mene je to užasno pogađalo, ali nisam ništa rekla već sam se trudila pomagat ima gdje mogu pa da i one imaju tako dobre ocjene. Nda, obilo mi se u glavu jer su mi onda počele predbacivat svaki put ak im nisam riješila pol testa. -.-'' Tu negdje (to je bio 7./8. razred, nisam više točno sigurna) uključila se i ona cura sa samim peticama koju sam prije spomenula i počela se intenzivno družit s nama. Cura me inače užasno živcirala i nije mi odgovaralo što ju moram trpit svaki dan. Još gore, ona je još više poticala ta podbadanja jer nije mogla podnijet da netko ima 5.0 kao i ona.
Ja sam sve to trpila od 5. do polovice 8. razreda, tu i tamo je bilo plakanja, ali sam uglavnom bila bijesna na njih jer mi to rade, i na sebe jer sam prevelika kukavica da se izvučem iz toga. Užasno me boljela svaka njihova loša riječ i phisički sam bila uništena, nisam imala volju za ništa, svaki osmijeh usmjeren prema njima bio je čista laž.
Na polovici 8. razreda, puko mi je film, odjebala sam ih, rekla sam im sve što sam čuvala u sebi cijelo to vrijeme i pronašla novo društvo u obliku dve bivše najfrendice koje poznajem još od vrtića i s kojima bih si i danas bila najnajnaj ali idemo u različite gimnazije pa se ne vidimo jako često (ali ih svejedno jako volim) i današnje najfrendice s kojom prije toga nisam imala puno kontakata, makar je išla samnom u razred.
Pazi sad vremenski raspon - 5. do 8 razred - tri i pol godine psihičkog maltretiranja zbog njih. I vidi me, preživjela sam, nisam se ubila, i dapače, danas sam sasvim druga osoba, više ne šutim kada me nešto smeta (zato ću ti uvijek reć ak mislim da pretjeruješ u tih svojim emo pričama, nemoj to uzet za zlo, samo sam iskrena), puno sam veselija, otvorenija i imam najfrendicu koja mi je ko sestra a s kojom si nikad ne bih bila ovako dobra da se nisam odvojila od društva koje mi nije pasalo. Da se mi nismo tako družile, ona ne bi išla samnom na otvoreni dan Pete, ne bi se odlučila za Petu umjesto Druge i ne bismo obje crkvale svako jutro u 7 sati u tramvaju jer pričamo takve gluposti koje samo mi možemo izmisliti.

Poanta sveeeeeeeega ovog jest, prijatelji si međusobno trebaju donositi sreću, ne bol. Ako ti zbog nje toliko plačeš, ako si u tolikom bedu, to nije zdravo prijateljstvo. Oke je ako se jednom žešće posvađaš s njom, pogotovo u toj dobi, ali ako to traje tako dugo i ako je više puta, prekini to. ;) Znam iz iskustva da se s pravim najboljim frendicama jaaaako teško ozbiljno posvađat.

Haha,bila sam na mobu i kad sam vidla tolki tekst otišla sam na komp odmah.Znala sam da ćeš izreć taj svoj pedagoški tekst. xD
Ae idem čitat...
Mda i ja sam imala jednu frendicu,družila sam se samo s njom.I onda smo jednog dana bile na ročkasu od nekog frenda i ja sam bila s neke druge dvije cure,a ona se najljutila i otišla s rođendana,jer se nije htjela družit s nikim drugim osim samnom.
Onda su počela zabranjivanja da se s ikim družim.Nisam ja to dugo trpila,otpilila sam ju.
Sada sam (ko i nessie) skroz drugačija i družim se sa svima,a ona?Našla si je jednu curu i sad su njih dvije cijeli dan same.Ne žele se družit s nikim...
(toe bilo negdje u 4. razzu al svejedno,bila sam puno povučenija kad sam bila s njom)
(ii nisam bila s njom frendica od prvog neg negdje od drugog ili trećeg razza al svejedno :roll:)
Image

"We flipped a coin, okay?
You and me. You and me!
Coin flip is sacred!
Your job is waiting for you
in that basement,
as per the coin!"
Image
Image
ImageImage
ImageImage
Image
zoey

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Plok » Mon Jan 24, 2011 12:00 am

o Bože koliko teksta :O
oprostite mi ali mi se neda sve to čitat
Prijateljstvo je zapisano u genima xD
What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!
You know, in our lives we are not readers but we are writers, the least we could do is change the ending
Dying means to be gone. And what goes, is not your pain, but your existence itself. But in your mind, you think that you’d have a sense of “nothing” after you die. How can you call that “nothing”? In other words, you don't even have an idea of what death is really like.

Image
Plok

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Foxanna » Mon Jan 24, 2011 12:25 am

Nikolina wrote:Wow..Ana!Čestitam!8D Sve kod vas...Lijepo krasno...A ja suze lijem...Pitam se nekad:"Zašto i meni ne može biti tako lijepo kao njima?"...Ok..Iznenadila me Lena,i nećete vjerovat...Još smo se gore posvađale!Sada 100 posto sam ju izgubila..Gotovo je...I proklete blizanke.Nek netko dođe na chat da kažem malo više o njima.Vi netrebate meni vjerovat...Da sve ovo što ja govorim da je istina,ali je...Ja znam da skoro svi vi ne vjerujete mi..I mislite da sam lažljivica,ali ne,ja ne lažem..Al,nek svako misli ono što misli.I ponovno,Ana.Puno čestitaka!<3<3 Počinjem biti ljubomorna na sve vas...Svi su sretni!Ja svaki dan,plačem.Nema dana a da ne plačem..:( Suzne su mi oči...Opet..

Ne brini, nisi jedina. *pogleda Jasnu* Začepi, pomažem. *hugs Niki*
Hvala na čestitkama, usput.

Opet vi na drugu tem- Aha da.
Foxanna

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby zoey » Mon Jan 24, 2011 1:12 am

Foxanna wrote:Ne brini, nisi jedina. *pogleda Jasnu* Začepi, pomažem. *hugs Niki*

Nakon svega što smo rekli -.-

Opet na drugu temu?Nekužim što hoćeš reći. :?
Image

You and me. You and me!
Coin flip is sacred!
in that basement,
as per the coin!"
Image
Image
ImageImage
ImageImage
Image
zoey

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby 2246 » Mon Jan 24, 2011 2:58 am

Isso,što ste tolko napisali.xDD Kad ću ja to sve pročitat?!Odo čitat,odmah.
Edit:Nessie,imala si isti problem u kojem sam sada ja!Ali samo što ja nemam nitijednog prijatelja..Moram trpit psihičko maltretiranje od skoro,svakoga iz razreda...Bojim im se išta i reć...Bojim se da će me još više zezat...Ja njima nisam ništa nikada rekla,a kamoli napravila!Ja šutim od njih..Bila sam prijateljica s njima..Sve dok nije došla jedna...Ajmo to ljepše reći..Baba..Zgadila mi se na prvi pogled,i znala sam da ljude ne gleda po karakteru,nego po izgledu,novcu i odjeći.Svi su se odma počeli družit s njom,jer je bogata i ima hrpu lijepe(Čitaj-ODVRATNE)odjeće..-.-" I svi zaboravili na mene..K'o da živim na ulici!Ja imam petice i četvorke,samnom se nitko ne druži.A jedna koja ima sve jedinice,(Ne može ni 2 dobit!)svi s njom se druže i šale..Makar je glupa k'o stup.Ja sam uvijek bila s njima,šalila se,pričala i sve to..Ali čim je došla ta nova..Baba..Povukla sam se u sebe...Prestala sam uopće s ikim komunicirat..Svi su se...Okrenili protiv mene...Svašta je nalagala o meni..Jednom kada smo čekali autobus..Ja sam sjedila i čitala knjigu..A one tamo upiru prstom u mene i smiju se...I ona njima nešto šapće na uho a ostale pukle od smijeha..Da mi je znati što je ona njima sve nalagala?!Dakle,dobila sam 5 neprijateljica..4 cure su mi bile frendice...Dakle 5 neprijateljica..I sada što je još gore...Još jedna cura s kojom sam se družila,(sad je s tom novom..)dobila je susjede..Trojke (3 blizankinje) starije od nje godinu dana...I svašta im je rekla...Svašta..One vrjeđaju čak i moju baku,rezale su nam ruže iz dvorišta i bacali latice po cesti!I..Kada god idu kući..Uvijek pogledaju u moj prozor...I smiju se-meni..Jednom su me čak i slikale s mobitelima!I..Jednog dana mi je prikipilo.Jučer kada su buljile u prozor pobeljila sam im se i spustila roletu.Ne mogu to više trpit!!!Jednom sam im rekla krave.Kako sam se poslije dobro osjećala..xD Jednom su čak u razredu lagale da sam im vikala..Kur...(Moja bivša prijateljica ide samnom u razred,a trojke ide u drugi razred..)Mislim,ta moja bivša prijateljica je rekla da sam njoj i njezinim prijateljicama vikala to!Držala je maramicu i plakala...Svi su je tješili...I što je još gore,sve su rekli profi!Laži su joj rekli!...I kada god idem u školu trpim ih...Bojim im se išta reći..:'( Ta baba je došla kod nas u 3 razzu...3 godine...3 godine...Neću ja to moć trpit više...A blizanke su došle pretprošle godine,i odmah na mene..Ako ste išta skužili od svega ovog što sam napisala..Teško objašnjavam stvari.xDD Ima još 2 stvari koje nisam rekla u tekstu ali mogu reć na chatu...Zapravo 3 stvari....
2246

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby zoey » Mon Jan 24, 2011 3:34 am

Nikolina wrote:Isso,što ste tolko napisali.xDD Kad ću ja to sve pročitat?!Odo čitat,odmah.
Edit:Nessie,imala si isti problem u kojem sam sada ja!Ali samo što ja nemam nitijednog prijatelja..Moram trpit psihičko maltretiranje od skoro,svakoga iz razreda...Bojim im se išta i reć...Bojim se da će me još više zezat...Ja njima nisam ništa nikada rekla,a kamoli napravila!Ja šutim od njih..Bila sam prijateljica s njima..Sve dok nije došla jedna...Ajmo to ljepše reći..Baba..Zgadila mi se na prvi pogled,i znala sam da ljude ne gleda po karakteru,nego po izgledu,novcu i odjeći.Svi su se odma počeli družit s njom,jer je bogata i ima hrpu lijepe(Čitaj-ODVRATNE)odjeće..-.-" I svi zaboravili na mene..K'o da živim na ulici!Ja imam petice i četvorke,samnom se nitko ne druži.A jedna koja ima sve jedinice,(Ne može ni 2 dobit!)svi s njom se druže i šale..Makar je glupa k'o stup.Ja sam uvijek bila s njima,šalila se,pričala i sve to..Ali čim je došla ta nova..Baba..Povukla sam se u sebe...Prestala sam uopće s ikim komunicirat..Svi su se...Okrenili protiv mene...Svašta je nalagala o meni..Jednom kada smo čekali autobus..Ja sam sjedila i čitala knjigu..A one tamo upiru prstom u mene i smiju se...I ona njima nešto šapće na uho a ostale pukle od smijeha..Da mi je znati što je ona njima sve nalagala?!Dakle,dobila sam 5 neprijateljica..4 cure su mi bile frendice...Dakle 5 neprijateljica..I sada što je još gore...Još jedna cura s kojom sam se družila,(sad je s tom novom..)dobila je susjede..Trojke (3 blizankinje) starije od nje godinu dana...I svašta im je rekla...Svašta..One vrjeđaju čak i moju baku,rezale su nam ruže iz dvorišta i bacali latice po cesti!I..Kada god idu kući..Uvijek pogledaju u moj prozor...I smiju se-meni..Jednom su me čak i slikale s mobitelima!I..Jednog dana mi je prikipilo.Jučer kada su buljile u prozor pobeljila sam im se i spustila roletu.Ne mogu to više trpit!!!Jednom sam im rekla krave.Kako sam se poslije dobro osjećala..xD Jednom su čak u razredu lagale da sam im vikala..Kur...(Moja bivša prijateljica ide samnom u razred,a trojke ide u drugi razred..)Mislim,ta moja bivša prijateljica je rekla da sam njoj i njezinim prijateljicama vikala to!Držala je maramicu i plakala...Svi su je tješili...I što je još gore,sve su rekli profi!Laži su joj rekli!...I kada god idem u školu trpim ih...Bojim im se išta reći..:'( Ta baba je došla kod nas u 3 razzu...3 godine...3 godine...Neću ja to moć trpit više...A blizanke su došle pretprošle godine,i odmah na mene..Ako ste išta skužili od svega ovog što sam napisala..Teško objašnjavam stvari.xDD Ima još 2 stvari koje nisam rekla u tekstu ali mogu reć na chatu...Zapravo 3 stvari....

Evo mene Nikice na chatu.
Image

You and me. You and me!
Coin flip is sacred!
in that basement,
as per the coin!"
Image
Image
ImageImage
ImageImage
Image
zoey

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby TinaYlvisåker » Mon Jan 24, 2011 3:58 am

Jao Nina upravo sam pročitala to što si napisala. (Doduše trebalo mi je malo više vremena ali nema veze xD)

Uglavnom, svaki čovjek može govoriti o nekom lošem ''prijateljstvu'' , a ja sam taj osjećaj iskusila veoma rano.
Kad sam došla u predškolsku, gotovo sve moje tzv. ''prijateljice'' su bile ljubomorne na moju kosu i mrzile su me. To sam nekako pretrpila i onda došla u osnovnu, u prvi razred.
U ožujku prvog razreda mi je otac poginuo. Jedna je cura organizirala to da su me stjerali u kut na stolac i vikali: Tina nema tatu!Tina nema tatu! 15 minuta, dok je odmor trajao. Vikali bi oni to još, da nije došao moj učitelj i majka koji su to nekako utišali. Tada smo učili geometriju i još neke tako osnovne pojmove pa bi mi krali trokutove, šestar, ravnala i uništavali ih. Taj je pakao trajao sve do četvrtog razreda. (Tada su me maltretirali jer sam bila odlična učenica - mislili su da je navodno sve zbog mame, zato što radi u školi)
Tada sam došla u peti razred, gdje sam dobila jednu zmijurinu kao razrednicu. Ona nije podnosila moju mamu pa se iskaljivala na meni. Kad je završila školska godina premjestili su me u razred kod moje mame gdje sam i sada! I naravno, opet su me nastavili maltretirati(iako sam nekim čudom bila pošteđena u 6.razredu). Početkom sedmog sam se počela furati na punk, zbog čega su me ismijavali i izbjegavali.(Eh, cajkaroši). U osmom razredu(sada) me izbjegavaju zbog toga svega + jer nemam dlake na jeziku i svima kažem sve što ih ide + živcira ih što se mogu savršeno snaći bez psovki + počeli su me udarati jer ja baš i nisam tip koji se voli tući a i većina ih je snažnija od mene + ne izlazim s njihovom ekipom, ne pijem, ne pušim i ne ponašam se kao kobila, što mi se zamjera.

Što sam napravila?
Posjetila sve moguće psihologe u mom kraju, i nitko nije imao rješenja. Stvar je bila samo U MENI. Ja sam morala odlučiti da se neću zamarati njima. Odlučila sam si utuviti u glavu da je ignorancija njihova najslabija točka.

Digla sam si samopouzdanje, više nisam nikome dala da me gazi, te sam se počela družiti sa starijima od sebe i sad se osjećam baš dobro.
A u školi budem sama na odmorima, zavučem se negdje i uzmem gradivo sata koje slijedi, pišem zadaće ili se dopisujem sa bratićem preko moba.

I baš mi je dobro! :)
TinaYlvisåker

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby 2246 » Mon Jan 24, 2011 4:08 am

tscatiky wrote:Jao Nina upravo sam pročitala to što si napisala. (Doduše trebalo mi je malo više vremena ali nema veze xD)

Uglavnom, svaki čovjek može govoriti o nekom lošem ''prijateljstvu'' , a ja sam taj osjećaj iskusila veoma rano.
Kad sam došla u predškolsku, gotovo sve moje tzv. ''prijateljice'' su bile ljubomorne na moju kosu i mrzile su me. To sam nekako pretrpila i onda došla u osnovnu, u prvi razred.
U ožujku prvog razreda mi je otac poginuo. Jedna je cura organizirala to da su me stjerali u kut na stolac i vikali: Tina nema tatu!Tina nema tatu! 15 minuta, dok je odmor trajao. Vikali bi oni to još, da nije došao moj učitelj i majka koji su to nekako utišali. Tada smo učili geometriju i još neke tako osnovne pojmove pa bi mi krali trokutove, šestar, ravnala i uništavali ih. Taj je pakao trajao sve do četvrtog razreda. (Tada su me maltretirali jer sam bila odlična učenica - mislili su da je navodno sve zbog mame, zato što radi u školi)
Tada sam došla u peti razred, gdje sam dobila jednu zmijurinu kao razrednicu. Ona nije podnosila moju mamu pa se iskaljivala na meni. Kad je završila školska godina premjestili su me u razred kod moje mame gdje sam i sada! I naravno, opet su me nastavili maltretirati(iako sam nekim čudom bila pošteđena u 6.razredu). Početkom sedmog sam se počela furati na punk, zbog čega su me ismijavali i izbjegavali.(Eh, cajkaroši). U osmom razredu(sada) me izbjegavaju zbog toga svega + jer nemam dlake na jeziku i svima kažem sve što ih ide + živcira ih što se mogu savršeno snaći bez psovki + počeli su me udarati jer ja baš i nisam tip koji se voli tući a i većina ih je snažnija od mene + ne izlazim s njihovom ekipom, ne pijem, ne pušim i ne ponašam se kao kobila, što mi se zamjera.

Što sam napravila?
Posjetila sve moguće psihologe u mom kraju, i nitko nije imao rješenja. Stvar je bila samo U MENI. Ja sam morala odlučiti da se neću zamarati njima. Odlučila sam si utuviti u glavu da je ignorancija njihova najslabija točka.

Digla sam si samopouzdanje, više nisam nikome dala da me gazi, te sam se počela družiti sa starijima od sebe i sad se osjećam baš dobro.
A u školi budem sama na odmorima, zavučem se negdje i uzmem gradivo sata koje slijedi, pišem zadaće ili se dopisujem sa bratićem preko moba.

Moj problem-Nemam samopouzdanja...Trebam skupit snagu i sve im reći...Ali..Kako?...
2246

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Foxanna » Mon Jan 24, 2011 4:09 am

Zoey wrote:
Foxanna wrote:Ne brini, nisi jedina. *pogleda Jasnu* Začepi, pomažem. *hugs Niki*

Nakon svega što smo rekli -.-
Opet na drugu temu?Nekužim što hoćeš reći. :?

Ma nema veze... ~
Foxanna

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby zoey » Mon Jan 24, 2011 4:11 am

tscatiky wrote:Jao Nina upravo sam pročitala to što si napisala. (Doduše trebalo mi je malo više vremena ali nema veze xD)

Što sam napravila?

Isse ovo s kutom :(
Koje kurve! >.<

Nina-ma da,to tie glavno :?
Image

You and me. You and me!
Coin flip is sacred!
in that basement,
as per the coin!"
Image