Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by božemprosti » Mon Feb 29, 2016 4:05 am
ja sam igrao crasha na ps1 i spyra
ajme spryo 1 i spyro 3
sjecam se jednog dijela u spyro 1 otisao sam kod nekih pingvina i trebalo mi je 1000 onih kristala da se vratim nazad i ja sam trazio svuda i nisam pronasao i nisam vise nikad igrao spyro 1
il je to bio spyro 2
imam zadnja 3 dijela spyra, al nisam ni jedan presao jer sam nesposoban
spyro a hero's tale, spyro the eternal night i onaj spyro gdje mozes igrat sa cynder i gdje mozes actually letjeti i mozes imat 4 razlicita elementa i kod spyra i kod cynder
crash je malo cudan s onim mind over mutant i onaj titan clash il kak se vec zove
super mi je bio crash twin nesto, gdje si mogo igrat kao neo cortex i njegova necakinja nina
najdrazi mi je onaj crash di se boris protiv svih i onda bacas tnt bombe i svasta
-

božemprosti
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Plok » Fri Mar 04, 2016 9:15 pm
ja kemcim jer ce prominit battle system u ff7remake
What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!
You know, in our lives we are not readers but we are writers, the least we could do is change the ending
Dying means to be gone. And what goes, is not your pain, but your existence itself. But in your mind, you think that you’d have a sense of “nothing” after you die. How can you call that “nothing”? In other words, you don't even have an idea of what death is really like.

-

Plok
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by božemprosti » Fri Mar 11, 2016 1:44 am
film je napravljen po igrici.......................
koja je napravljena po stvarnom dogadaju lel
tru story tbh
mislim da se ne zove actually silent hill al i zapadnoj virđžiniji ima neki mali gradic koji je bio rudarski i zapalio se i cijeli izgorio i navodno dan danas gori i grad duhova je jer 23948374829 ljudi pomrlo i nitko ne zivi tamo
-

božemprosti
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me