Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by katy123 » Sat Jan 09, 2016 10:13 am
Lufik[-E-R-] wrote:katy123 wrote:Kyaaaaaa. =3 Budou další dracííí.

jsem nadšená!

Lillian sama řekla, že starý draci od Malk jsou už neaktivní... nikdy nebudou další... Tess draci zas vycházejí jen vzácně a jsou to spíš ještěři než drak... pak nás překvapila Sketchi... ale ta udělala "čínské" draky... bez křídel a jí tu prý chyběl starý, dobrý a klasický drak... proto se rozhodla udělat nové okřídlené draky, které by mohli vycházet častěji a dostalo by se tak na každáho

už se těšim, jak budou vypadat další fáze

PS: tak jsem zase jednou spočítala kolik petů mám na účtě... už jsem přesáhla hranici 100 000

přesněji je to 104 litrů... lol

Tak to je úžasný. Nemůžu se dočkat. =D Tento rok začíná velmi pěkne. =3 Taky jsem zvědavá na další stádium, a snad tam bude i nějaký modrý drak neco černý. To by mi udělali velkou radost.
-

katy123
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Lufi » Thu Jan 14, 2016 11:00 pm
katy123 wrote:Tak jsem zase projížděla petíky a napadlo mě, že v Halloween tam byli psi představující hříchy. Takže, jestli i na Christmas taky něco není. Náhodou není tohle ledová královna?

A tohle Nastěnka?

Ostatní už nevím. =D
možná

ale loni o adventu taky vyšla serie lišek

finální verze byl anděl... už si nepamatuju, co ty lišky představujou... nějaké laskavosti nebo něco takového.

-

Lufi
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by KelsieCollie » Sat Jan 16, 2016 9:41 am
Doyle wrote:napadlo by vás jak může bejt těžký sehnat Target doga? xD sám o sobě má demand na nic a lidi nepříjmají ani overpay

asi se mu zvedl demand o čemž pochybuju xD
jak se jinak máte? ^^
Já jsem Targeta dostala od někoho 18. prosince a jelikož nejsem jeho fanda, hned jsem ho chtěla vytradit. Bohužel, nikdo o něj neměl zájem a tak jsem nakonec svolila k týhle
tradce ;D
My art shop
I log on from my cousin's computer, BoženkaArachnid, from school computer and from sepotka's comp(we are friends!)..
Greetings from Czech Republic! :3
-

KelsieCollie
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by KattyChii (GONE) » Thu Jan 21, 2016 8:45 am
Hellou?

Je tu ještě někdo? :O

Shout outs: Girl with a crow (one of my best friends I have on here & in real life as well XD); _Maya_ (my little nephew who started to play as well, but logins only when she's at my place - mummy is very strict o.O); 123Kama (she is gone already, but in the past, she gave one of the best pets I could ever wish and I won't forget that!)
-

KattyChii (GONE)
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me