Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by Fin-chan » Mon Sep 14, 2015 1:32 am
Gryffion wrote:Fin ok zobaczę co tam masz.
Editwiec tak patrze ze z tych co nie posiadam podwójne masz te:

To editnij i odeślij tego trejda, zaraz je dodam
Shet, pjontka. Też jestem na filologi angielskiej i dogadać się z dziewczynami z Turcji, z wymiany to jest dopiero mordęga xd
Wybaczcie ze dopiero dziś odpisuję ale wczoraj byłam na Cosplay Walku w Ući
skończył się o 16 a do domu wróciłam o 22 bo trzeba było wpaść do Manu na Wielką Dolewkę, potem na Mangową Górkę, na darmowe lody w lodziarni naszej znajomej *0* a potem klub gdzie można pograć w Tekkena czy Mortal Kombat, żeby skończyć na gorącej czekoladzie w Foto Clubie 102 (kto pełnoletni to sobie mógł co innego wziąć jednak ja wolałam coś ciepłego ^^).
-

Fin-chan
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by 5404 » Mon Sep 14, 2015 2:15 am
Którejś nocy palnęłam żeby ktoś pisał 'comprehensibly', czy tam coś podobnego długiego stworzonego z comprehend.
Ale po chwili łopatologicznie stwierdziłam, że to znaczy, że mamy go zrozumieć i że będę się starała też używać prostych słów (a nie 'comprehensible'). XD
O, btw., ponoć najgłupszy kierunek na UW: amekarynistyka. Nie jest to filologia tylko coś w stylu kulturoznawstwa.
-

5404
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
-
by Shetanka » Mon Sep 14, 2015 2:20 am
Na UJ też jest, nawet się zastanawiałam czy nie wziąć na drugi kierunek, bo kultura USA jest dla mnie ciekawa, ale tam (przynajmniej na Jagiellonce) trzeba się też uczyć historii ogółem obu Ameryk, dopiero na drugim roku wybierasz specjalizację. No i w sumie taki kierunek faktycznie mało daje, jakby chociaż był do tego angielski to może, ale takie przedmioty po polsku to meh.
-

Shetanka
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me