Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by done » Mon Sep 07, 2015 4:18 am
Fou o ile dobrze pamietam to od zeszłego roku wrzesień jest miesiącem staffów. Osobiście wolałam listopad ale mieli swoje powody to zmienili. Ok paleta kolorów jakoś mało do mnie przemawia. Wygląda jak jedna ze standardowych palet dla strony internetowej. XD
-
done
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by done » Wed Sep 09, 2015 4:57 am
co ja robię? trochę grałam ale głównie to szukam pracy, gadałam z Yoy oraz poprawiam umiejętności rysowania. Zaowocowało to tym że praktycznie przez całe wakacje nie dodałam nic na DA bo czułam że to co maluje jest straszne. Ale chyba ćwiczenia się opłaciły. W każdym razie namnożyło mi sie wiele bazgrołów. A i mam ucznia który w zamian za lekcje będzie uczył mnie blendera.
To ile ty masz tomów mangi, że już nie masz ich gdzie umieszczać?
-
done
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Fin-chan » Wed Sep 09, 2015 6:35 am
Ile tomików? z tego co mi jakiś czas temu Ychus liczył to było koło 120-130?
Not sure, nie liczę xD
No i na półce stoją też figurki, ale ostatnio chowam je do pudełek i do szafki bo kurzą się jak diabli co mnie boli ;a;
Przybyła mi ostatnio japońska antologia z Katekyo Hitman Reborn, z Varią dokładnie.
Nie wiem o czym oni tam gadają ale jest śmiesznie i fajne kreski w poszczególnych doujinach
-

Fin-chan
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by done » Wed Sep 09, 2015 6:52 am
Fin-chan wrote:Przybyła mi ostatnio japońska antologia z Katekyo Hitman Reborn, z Varią dokładnie.
Nie wiem o czym oni tam gadają ale jest śmiesznie i fajne kreski w poszczególnych doujinach
Powiem tak: nie jestem pewna czy mówimy w tym samym języku. Te nazwy brzmią jak czary wyciągnięte z jakiegoś RPG.
Ok.. no to całkiem spora sumka. Właściwie to jesteś pierwszą osobą o jakiej wiem co ma tyle tomów mangi w swoim domu.
*i myka rysować dalej*
-
done
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Fou » Wed Sep 09, 2015 9:11 pm
Fin-chan wrote:Ile tomików? z tego co mi jakiś czas temu Ychus liczył to było koło 120-130?
Not sure, nie liczę xD
No i na półce stoją też figurki, ale ostatnio chowam je do pudełek i do szafki bo kurzą się jak diabli co mnie boli ;a;
Przybyła mi ostatnio japońska antologia z Katekyo Hitman Reborn, z Varią dokładnie.
Aż tyle? x: A mnie dalej wystarczają mangi online...
Chociaż Carciphonę to bym kupiła...
-

Fou
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by done » Thu Sep 10, 2015 2:29 am
Ok czyli masz komiks o niezdarnym chłopaku którego szkolą aby zabijał.. to brzmi jak coś czym bym się mogła zainteresować.
Nie czyta ani jednych ani drugich.. Ale rozumie ból braku miejsca na pólkach. Ostatnio zaczęłam zbierać książki Terrego Pratchetta (co z tego ze ma już 16 z domu... chce mieć ładnie zebraną kolekcje XD ) i okazało sie ze nie mam gdzie ich kłaść ponieważ mam tyle książek w pokoju.

A teraz zrobię bezwstydną reklamę

więcej szczegółów zajdziecie w tym jornualu:
http://griffininhat.deviantart.com/jour ... -559244227Koniec reklamy.
-
done
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me