Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by Nala5 » Sun Jul 26, 2015 5:55 am
Shera wrote:Wydaje mi się, że narzekanie nie obejmuje typu eventu, bo wiadomo, że to standard. Raczej tematykę.
Obejmuje. Moje i Agu narzekanie obejmuje. Najlepszy event to ten zimowy, świąteczny gdzie nie ma żadnych tokenów itp. Wtedy człowiek jest szczęśliwy i nie musi się przejmować jakimś durnym bannerkiem :/
-

Nala5
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Fou » Sun Jul 26, 2015 8:47 am
Nala_5 wrote:Shera wrote:Wydaje mi się, że narzekanie nie obejmuje typu eventu, bo wiadomo, że to standard. Raczej tematykę.
Obejmuje. Moje i Agu narzekanie obejmuje. Najlepszy event to ten zimowy, świąteczny gdzie nie ma żadnych tokenów itp. Wtedy człowiek jest szczęśliwy i nie musi się przejmować jakimś durnym bannerkiem

Tru bardzo.
-

Fou
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by done » Sun Jul 26, 2015 9:35 pm
Nie nie nie nie i jeszcze raz nie. Żelkowe robaczki to zło. Są strasznie słodkie i ta konsystencja. Ee nikt ni nie wmówi że są dobre. XD
Ale zam event wygląda uroczo. Tylko tutaj event n FR event i pewnie gdzieś jeszcze gdzie jestem będzie jakiś event w następnych dniach. XD
O i popieram to o evencie zimowym. Wchodzisz łapiesz i modlisz sie aby trafić coś na rerelse.
-
done
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Lilelith » Sun Jul 26, 2015 10:35 pm
Najładniejsze wydają mi się robaczki i jelenie. Ewentualnie ten mały kameleon. Ale cóż... mogło być gorzej xD Na razie jak dla mnie porażką są te walące po oczach koty z miesiąca x3
.
.
.
.
.
.
.
- ̗̀ ♦ ♦ ♦ ̖́-
so kiss me on the mouth and set me free
» but; please don't bite «
-

Lilelith