Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by Vilkenka » Mon May 18, 2015 6:16 am
Witam, witam i o zdrowie pytam, a tak naprawdę to mam inne pytanko (wybaczcie że przerywam temat o forach, a chciałabym prosić o pomoc.
Mógłby ktoś mi poradzić co do dobrego antywirusa? Oczywiście środków na zakupienie takowego nie mam, więc chodzi mi głównie o darmowy. Który waszym zdaniem (jeśli takowy posiadacie lub jeśli ktokolwiek posiadał) jest najlepszy?
od pewnego czasu nie mam już na komputerze anywirusa,co zbyt dobre nie jest, ale nie chcę próbować ściągać któregokolwiek i mieć potem z nim problemy.
Mógłby ktoś coś doradzić? Czy tak raczej nie za bardzo?
W.I.P
-

Vilkenka
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Fou » Mon May 18, 2015 6:25 am
Nicoleh10 wrote:Witam, witam i o zdrowie pytam, a tak naprawdę to mam inne pytanko (wybaczcie że przerywam temat o forach, a chciałabym prosić o pomoc.
Mógłby ktoś mi poradzić co do dobrego antywirusa? Oczywiście środków na zakupienie takowego nie mam, więc chodzi mi głównie o darmowy. Który waszym zdaniem (jeśli takowy posiadacie lub jeśli ktokolwiek posiadał) jest najlepszy?
od pewnego czasu nie mam już na komputerze anywirusa,co zbyt dobre nie jest, ale nie chcę próbować ściągać któregokolwiek i mieć potem z nim problemy.
Tak jak AVG mnie ciągle wnerwiał, Avast kompletnie nic nie robił, tak na Kingsofcie, który mam już kawał czasu, jeszcze się nie zawiodłam o:
-

Fou
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Vilkenka » Mon May 18, 2015 8:04 am
Fou wrote:Nicoleh10 wrote:Witam, witam i o zdrowie pytam, a tak naprawdę to mam inne pytanko (wybaczcie że przerywam temat o forach, a chciałabym prosić o pomoc.
Tak jak AVG mnie ciągle wnerwiał, Avast kompletnie nic nie robił, tak na Kingsofcie, który mam już kawał czasu, jeszcze się nie zawiodłam o:
Ja właśnie wcześniej miałam Avast, jeszcze wcześniej próbowałam innego (nie pamiętam nazwy) i szczerze powiedziawszy żaden z nich zbytnio się nie sprawdzał, a że laptop jest stosunkowo nowy to nie miałam jeszcze okazji wypróbować innych.
Powiadasz więc że Kingsoft jest dobry... Hmm wypróbuję go
W.I.P
-

Vilkenka
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by 5404 » Sat May 23, 2015 5:31 am
Fou wrote:Pytanie za 100pkt, gra ktoś w Skysage?
Gram, ale nie posiadam komputera, który udźwignąłby. A że dziś wyjeżdżam z internatu (i już nie wracam D: ), to nie będę miała jak grać.
W tej Alphie na razie grałam więcej na nieswoim koncie (przyjaciel miał zaproszenie jakoś na początku tygodnia, a ja nie zostałam wylosowana, więc dopiero odrobinę wczoraj ogarnęłam). XD
-

5404
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
-