Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by Fin-chan » Sun May 10, 2015 6:13 am
*wtacza się zmęczona*
ELO! wróciłam właśnie z Cospring i ledwo żyję. A wczoraj jeszcze byłam na spotkaniu klubu Inochi...
ja nie lubię Juwenaliów ale w środę muszę się stawić na tym walonym Korowodzie bo psorka kazała być *mało kto chodzi na to w Piotrkowie więc dali obowiązkowe* No i u mnie nie ma nikogo ciekawego do posłuchania
-

Fin-chan
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Pirit » Sun May 10, 2015 9:11 am
Ah szczęśliwa Gryff. U mnie dopiero to nadejdzie za dwa tygodnie. Druga fala znaczy się, bo pierwsze Juwenalia właśnie trwają... Za rzeką. A potem jest na mojej uczelni, trzy dni. I oczywiście wszystko będzie na kampusie przy moich akademikach. Mrah.
*Molestuje fora rp, więc mało sie teraz tu udziela*

Don't try to approach me. I bite.
-

Pirit
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Pirit » Sun May 10, 2015 7:24 pm
Do tego każdy dzień ma inną tematykę. W jeden dzień pop, w drugi hip-hop, w trzeci bodajże rock. Dwa pierwsze mnie zabiją, bo nie gustuje w tych klimatach.
Mrah, wybory, wybory... pójdę chyba wybrać mniejsze zło.

Don't try to approach me. I bite.
-

Pirit
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Fou » Mon May 11, 2015 12:02 am
Pirit wrote:Ah szczęśliwa Gryff. U mnie dopiero to nadejdzie za dwa tygodnie. Druga fala znaczy się, bo pierwsze Juwenalia właśnie trwają... Za rzeką. A potem jest na mojej uczelni, trzy dni. I oczywiście wszystko będzie na kampusie przy moich akademikach. Mrah.
*Molestuje fora rp, więc mało sie teraz tu udziela*
Jakie dokładnie fora molestujesz?
Mam w planach stworzenie własnego o:
-

Fou
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Shera » Mon May 11, 2015 1:29 am
Ostatnio powstaje za wiele for, Fou. Na rynku jest jedno-dwa naprawdę porządne (Spectro i Virus, co Pir zarzuciła wyżej, kojarzą mi się w pierwszej chwili) i pełno małych, które zdychają w przeciągu dwóch miesięcy. Jest sens tworzyć kolejne?
Chociaż mogę się mylić i mieć błędne wnioski.
Resent me
Disagree with me
Loathe me
I don't care,
just make sure you respect me
Simple as that
-

Shera
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Nala5 » Mon May 11, 2015 10:30 am
Shera wrote:Ostatnio powstaje za wiele for, Fou. Na rynku jest jedno-dwa naprawdę porządne (Spectro i Virus, co Pir zarzuciła wyżej, kojarzą mi się w pierwszej chwili) i pełno małych, które zdychają w przeciągu dwóch miesięcy. Jest sens tworzyć kolejne?
Chociaż mogę się mylić i mieć błędne wnioski.
Mam nadzieję, że masz na myśli tylko ludzkie fora? Bo istnieją z tego co wiem równie żywe zwierzęce (chociaż Axis Mundi ponoć zamknęli a Wildland też coś ponoć podupada). Ale mimo wszystko.
-

Nala5
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me