Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by anola » Wed Apr 08, 2015 2:56 am
King of the Pamet wrote:Postoji razlog za to dijete.
koristi svoju glavicu i razmisli malo zašto
Pa mislis da bi se sam tak bezveze pojavila tu,i nemoj mislit da sve znas ak ne znas.Lana je puno kompliciranija iako se na prvi pogled tak i ne cini,a sta vam uopce pokusavam ista rec.
-
anola
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Lasagnya » Wed Apr 08, 2015 3:07 am
anola wrote:Pa vidjela sam u skoli kak nes pise na mobu i vidjela da je na ovoj stranici pa sam isla trazit po topicima,tak sam naletila na Hrvatski topic,a dalje se sam samo proucavala zadnje postove pa sam skuzila da je Lejti Lana,ali cini se da ona i nije bas toliko odusevljena mojom pojavom.
A znaci tako...oh well...tbh ja sam skroz ravnodusna prema tebi...znas onak cista neutrala...joj kak mrzim gledat ljude kak se prekrivaju maskama...a unutrasnjost im je...ma nis
╔═══════════════════════════╗
“ʟᴜᴍᴇᴀ ᴇᴛᴇʀɪᴏᴀʀă ʀᴇᴢᴜʟᴛă ᴅɪɴ sᴇɴᴢᴀțɪɪ.”
╚═══════════════════════════╝~ Anna Karenina, L.N.Tolstoy❆art shop❆
-

Lasagnya
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by anola » Wed Apr 08, 2015 3:19 am
Lejti wrote:anola wrote:Pa vidjela sam u skoli kak nes pise na mobu i vidjela da je na ovoj stranici pa sam isla trazit po topicima,tak sam naletila na Hrvatski topic,a dalje se sam samo proucavala zadnje postove pa sam skuzila da je Lejti Lana,ali cini se da ona i nije bas toliko odusevljena mojom pojavom.
A znaci tako...oh well...tbh ja sam skroz ravnodusna prema tebi...znas onak cista neutrala...joj kak mrzim gledat ljude kak se prekrivaju maskama...a unutrasnjost im je...ma nis
Indeed,tako slicni a ipak razliciti.Pa cuj ti si cisti sarkazam,dok sam ja cista ironija.
-
anola
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me