Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by Pirit » Fri Apr 03, 2015 11:25 pm
Kuroko no Basket. Takie anime sportowe, które swoją drogą jest ciekawe, ale i tak wolę HQ!!.
W każdym razie... dlaczego sporej grupie ludzi przyszła faza na to teraz w tym temacie? 8D'
Fou, na upartego w każdym anime można znaleźć yaoi akurat xD

Don't try to approach me. I bite.
-

Pirit
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Fou » Fri Apr 03, 2015 11:49 pm
PixelPlushiee wrote:Oj oj oj.
Sportówka o koszykówce. >.<
A yaoi to tylko fandom kreuje. Normalnie w wywiadach mają typy dziewczyn nawet podane. ;-;
To tylko przykrywka. >C
Toteż, polecam gorąco. ;u;
https://www.youtube.com/watch?v=gwJ4r1ofmUA
Nie, dziękuję.
Pirit wrote:Kuroko no Basket. Takie anime sportowe, które swoją drogą jest ciekawe, ale i tak wolę HQ!!.
W każdym razie... dlaczego sporej grupie ludzi przyszła faza na to teraz w tym temacie? 8D'
Nie wiem co to za faza, ale już mnie zaczyna denerwować... Co zaglądam do tematu to w ogóle nie mam ochoty tu pisać...
Gdzie jest stara dobra ekipa CSowa...
-

Fou
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Pirit » Sat Apr 04, 2015 12:02 am
Welp, kiedyś z Fin miałyśmy fazy i spamowałyśmy, ale od jakiegoś czasu az takich faz jak wtedy tu nie ma. A fakt faktem, że ostatnio strasznie tu cicho, jak dla mnie możecie o tym gadać, ja po prostu jestem ciekawa... co takiego zaszło, ze akurat teraz macie tą fazę, skoro anime już trochę ma xD Czy to przez trzeci sezon, mange z polsce, czy co? XD

Don't try to approach me. I bite.
-

Pirit
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me