Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by your conscience » Mon Feb 09, 2015 9:49 pm
W Zurychu bywam co jakiś czas, moja mama tu mieszka XD" Więc możliwe że cię rozczaruję ale dla zwiedzania tu raczej nie jestem, a miasto znam już chyba na tyle, że nie jestem się w stanie zgubić nawet z moim marnym niemieckim. ;u;;
Kto chce pocztówkę? XD
was a time i meant something here now i'm only in it for the oekaki
extroverted but not that comfortable talking with people only dm me if you don't do small talk i hate that send me a stupid meme instead
-

your conscience
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by your conscience » Mon Feb 09, 2015 11:03 pm
Naki to nie styl życia, Naki to moje kochane dziecię sand stahp
Kiedyś miałam taki w którym przeprowadzałam się do nowego mieszkania ale fotel mi się nie zmieścił więc musiałam go wziąć do autobusu a jak w końcu dotarłam do nowego mieszkania to tam był Juuzou i wziął mi fotel bo był wygodny?? profit
extroverted but not that comfortable talking with people only dm me if you don't do small talk i hate that send me a stupid meme instead
-

your conscience
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by your conscience » Tue Feb 10, 2015 12:36 am
hej hej hej piru chcesz do sandzi na fotelik B)))
ja zawsze mam dziwne sny. albo w ogóle ich nie mam, albo właśnie podryw na fotel. XD
-

your conscience
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by your conscience » Tue Feb 10, 2015 11:51 pm

HEUEHUEHUE*snort*
Nazwę go Thranduil.
Jejuuu, jak fajnie :C Ja do Zurichsee mam środkami transportu jakieś 20 minut, bo mieszkamy dość daleko od samego centrum, ale że Zurych sam w sobie ogromny nie jest... XD
Ja właśnie wpadłam na przepuszkowy pomysł (puszki są super C:) zrobienia puszkotony zdjęć (naprawdę są super C:) ze Szwajcarii po czym wrysowania w nie mojej fursony. Ktoś zgłasza sprzeciw? Nie? Nie ma po co? Moja decyzja nie będzie miała wpływu na bezpieczeństwo rasy ludzkiej? Oh.
*musi kupić 8 pocztówek*
KTOŚ JESZCZE CHCE? XD
Tylko jakby się kto spodziewał monologu na pół kartki to muszę go z tego wyrwać bo jestem okropna w słowach, ja na tym raczej rysuję... Poziom analfabetyzmu w górę u r now Naki
-

your conscience
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me