Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by your conscience » Sat Jan 10, 2015 9:17 am
TG root A odchodzi od fabuły mangowej, ma być takim co-by-było-gdyby-Kaneki-dołączył-do-Aogiri. XD
Możliwe że będzie tak jak z Kuroshem.
ALE ZA TO PEWNIE SZYBCIEJ POJAWI SIĘ NAKI. GFHHGHJDFKL <3
was a time i meant something here now i'm only in it for the oekaki
extroverted but not that comfortable talking with people only dm me if you don't do small talk i hate that send me a stupid meme instead
-

your conscience
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by 5404 » Sun Jan 11, 2015 1:16 am
Co do Okapi -
double white + okapi właśnie zobaczyłam, piękne. @@ Ale normalnie też twierdzę, że ciężki gen z tą szyją (i że spines to porażka nieco). Najbardziej z tych 3 podoba mi się maize, bo inne właśnie przez tę szyję mocno kolorową wyglądają... dziwnie.
Jakby ktoś chciał jakieś rzeczy z marketplace, to zapewne od jutra będę miała je taniej (wygląda na to, że Plague się nie namierza jakoś bardzo, choć myśleliśmy... lub mocniej zaczęliśmy exaltować, nie sprawdzałam czy się ludzie ruszyli po ogłoszeniu).
-

5404
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
-
by Vilkenka » Sun Jan 11, 2015 2:04 am
Hideś wrote:Ładne kolorki ma. Jakie jeszcze geny chcesz jej dać?
Dziękuję <3 Crystal i Spines ^^ Nie wiem czy Spines to najlepszy wybór, ale najbardziej pasuje do reszty.
Więc (może) będzie wyglądać tak:

Jeszcze szukam dla niej partnerów, ale to mi trochę zajmie xD WIęc na razie chcę ją podgenować ^^
W.I.P
-

Vilkenka
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by done » Sun Jan 11, 2015 3:33 am
Ja tam lubię okapi. Jak każdy gen ma soje plusy i minusy. Dla mnie najważniejsze jest to, że będzie mi pasował do smoków którym pozostałe geny nie pasowały. Zwłaszcza fajnie wygląda na smokach typu XYY czyli moich ulubionych.

jeden dostał zostało jeszcze 5 a planach (te poniżej między innymi)

Nic nie jestem fanką Cristal ale muszę przyznać, że twoja smoczyca będzie z nim rewelacyjnie wyglądać.
-
done
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me