Fin-chan jeżeli chcesz to mam duplikat czerwonego płaszcza bo mi wypadł z koloseum podczas walki. Chociaż tak myślę to ja większości z nich na razie nie używam wiec mogę tobie dać pozostałe też.
o tutaj jest moja królewska smoczyca
Chociaż tak patrze to tobie bardziej by pasował ten którego na razie nie mam na kogo dać:
tutaj masz wszystkie pozostałe jakie mam więc jak jakiś się tobie podoba to pisz
Nicoleh10 wrote:A ja postanowiłam że ten maluch zostanie ze mną <3 Ale nie wiem co zrobić z tymi (1 i 2), bo mają na prawdę rzadkie kolorki D: 2/13 i 2/9.
Dziewczynka (1) - mogę wziąć, zastanawiałam się nad nią wcześniej. Ale to oznacza, że znowu robię pary, które mi się przydadzą tylko do tworzenia smoczków na exalt. Ale za to ładnych smoczków na exalt! XD
ocie panie! udało mi się odzyskać 100k z samego sprzedawania zbędnych śmieci zgromadzonych od początku gry xD *wydała 175k na gen dla Nocki* teraz je tylko poubierać i czekać na gówniarzerię Królowa i Paladyn
Piru Piru Piru, przetrzymałabyś dla mnie samiczkę Wildclawa z magentą? Szukam takiej jakiś czas, szkoda, że nie ma brzucha białego, bo żywioł mi idealnie pasuje. Tylko nie mam miejsca ani zapłaty teraz.
Resent me Disagree with me Loathe me I don't care, just make sure you respect me Simple as that