Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by Mija24 » Fri Dec 19, 2014 8:43 am
SiXta wrote:Netris wrote:Neví někdo jakou cenu má flower spot? :<<
myslím že je to jenom flower pot xD ale cenu nevím
No je to main list, ale vyměnit ho za něco je docela dost těžké není moc oblíbený ale pokud najdeš správného člověka na výměnu tak je to super pet
-

Mija24
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Mija24 » Fri Dec 19, 2014 8:54 am
Netris wrote:well...šetřím si na toho mého ultimate dreamie rarky a vr v jedný skupině tak mě zajímalo za kolik bych ho mohla s někym vytradovat :<<
Viděla jsem různé obchody se správným člověkem ho můžeš vyměnit třeba za GWJ+ něco nebo za UR holly psa
Většinou to bylo GWJ za UR pot, za tenhle rok jsem viděla tento obchod asi třikrát
-

Mija24
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by KelsieCollie » Fri Dec 19, 2014 9:13 am
To je podle mě pořád málo .. já jsem nabízela i všechny svoje rare zvířata za blue balloona a nikdo to nechtěl, protože je to nefér :'D (no, ale kdyby někdo chtěl, pořád balloona sháním

)
My art shop
I log on from my cousin's computer, BoženkaArachnid, from school computer and from sepotka's comp(we are friends!)..
Greetings from Czech Republic! :3
-

KelsieCollie
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Makki » Fri Dec 19, 2014 9:16 am
KelsieCollie wrote:To je podle mě pořád málo .. já jsem nabízela i všechny svoje rare zvířata za blue balloona a nikdo to nechtěl, protože je to nefér :'D (no, ale kdyby někdo chtěl, pořád balloona sháním

)
Jojo

vím že mám na hovno pety ale kousek po kousku sbírám

makki ✱ female ✱ she/her ✱ INT-J ✱ cancersorry for late replies i come here like 2x a month━
✱━━━━━━━━━
link | link | link | link ━
-

Makki
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me