Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by Lufi » Thu Dec 11, 2014 9:22 am
já ty PPS lvíky sbírám... úplně sem se do nich zamilovala
a mě přeplácení nevadí... poslední dobou přeplácim hlavně z důvodu, abych tak udělala radost i té druhé straně (nejen sobě, že získám hoarda)

defakto to můžou brát jako takovej neúplnej dárek či jak to říct... že za novýho peta... kterej může být klidně i common dostanou starýho rejra... kolikrát by jste měli vidět to nadšení od těch uživatelů... hlavně u nováčků, kteří mají strašnou radost za starého rejra

-

Lufi
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Featherwolf. » Fri Dec 12, 2014 7:18 am
Lufik12 wrote:já ty PPS lvíky sbírám... úplně sem se do nich zamilovala
a mě přeplácení nevadí... poslední dobou přeplácim hlavně z důvodu, abych tak udělala radost i té druhé straně (nejen sobě, že získám hoarda)

defakto to můžou brát jako takovej neúplnej dárek či jak to říct... že za novýho peta... kterej může být klidně i common dostanou starýho rejra... kolikrát by jste měli vidět to nadšení od těch uživatelů... hlavně u nováčků, kteří mají strašnou radost za starého rejra

jasně, ale já myslím ty starší uživatele, co jsou prostě chamtiví a chtějí VR
pokud je to naopak a ty chceš přeplácet, jasně proč ne? Ale vysloveně si říkat o VR je docela...
[Fed up with society’s definition of how life should be played out.]
-

Featherwolf.
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Lufi » Fri Dec 12, 2014 7:42 am
Featherwolf. wrote:jasně, ale já myslím ty starší uživatele, co jsou prostě chamtiví a chtějí VR
pokud je to naopak a ty chceš přeplácet, jasně proč ne? Ale vysloveně si říkat o VR je docela...
jo takhle

jop to mě taky docela dostává... kolikrát nabídnu za toho lvíčka starýho rejra a oni to canclujou stim že jeto nefer pro ně...či ať dám víc rare/vr nebo že chtěj jen list peta -.-
to samí u dalších petů třeba longtail shima pes... kolikrát nabídnu velkej přeplatek... dohromady to dá cenu třeba středního advent list peta... a oni mito zruší stim, že chtěj jen list pety... ale to...žejim cenově nabízím to co chtěj (jen ve více petech dohromady)...toje už nezajímá... pokud to prostě neni zvíře ze seznamu, tak nemaj zájem :-/
-

Lufi
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by gotham » Sat Dec 13, 2014 8:40 pm
Featherwolf. wrote:jasně, ale já myslím ty starší uživatele, co jsou prostě chamtiví a chtějí VR
o,o mě třeba dala za 2 ty PPS jedna holčina 2008 (re-releasku) VR peta (já ho vyměnila za husky z 2010 xD a okapi PPS z 2009) a

a měla dokonce radost že jsem to vůbec příjmula xD někdy to tu nechápu ale mám radost

protože rarky mám jenom za obrázky co kreslím lidem ._. a to mi dávaj ještě takový pety o ničem za což se mi nechtějí dělat moc pěkný art

-

gotham
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me