Lufik12 wrote:já si sem tak na 50% jistá, že bude UR liška... neb se snima roztrhnul pytel a udělali velký bum
jinak všimli jstes si ve store toho nevydanýho psa?
Tess tam dala omylem 2. stage psa, co nebyl vydanej... a to byl namalován už v roce 2010... jelikož se lidem hrozně líbí... možná Tess vydá celý set... ale nevím proč nebyl nikdy vydanej
KelsieCollie wrote:Lufik12 wrote:já si sem tak na 50% jistá, že bude UR liška... neb se snima roztrhnul pytel a udělali velký bum
Tess tam dala omylem 2. stage psa, co nebyl vydanej... a to byl namalován už v roce 2010... jelikož se lidem hrozně líbí... možná Tess vydá celý set... ale nevím proč nebyl nikdy vydanej
Kdes ho sehnala? je boží
Lufik12 wrote:KelsieCollie wrote:Lufik12 wrote:já si sem tak na 50% jistá, že bude UR liška... neb se snima roztrhnul pytel a udělali velký bum
Kdes ho sehnala? je boží
říkám, že je to nevydaný pes
kreslila ho DisabledLlama už v roce 2010... ale její set nebyl nikdy vydaný... neví se proč...
jak dneska vydali nové itemky...tak ve store obchodě je můžeš zkusit na dospělým psu i na štěněti... a jedno ze štěňat bylo právě todle... Tess pak přiznala, že ho tam dala omylem a že je to z nevydaného vrhu...
ale vlna lidí prosí o jeho vydání, že je krásný... a Tess se možná slituje a vydá celý vrh
lucid wrote:
Ja viem tiež o jednom nevydanom sete, ale koní
LilianNightshade si pozvala blízskych priateľov na join.me a streamovala tam niekoľko hodín ako na ňom pracuje (na začiatku 2014), stále ho nevydali, ale musím povedať, že bude vážne úžasný a rozmýšlala o tom, že bude celý set PPS.
Nemožem viac povedať, len že bude spravený na základe roznych lariev motýlov a tak OuO
lucid wrote:
Samozrejme
![]()
Ako hovorím, pracovala na tom niekoľko hodín a videla som ju spraviť 4 rozne second stage a plánovala urobiť oveľa viac
Ona nerozhoduje o tom kedy ich Tess vydá, ale podľa mojho by sa hodili niekedy na jar
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests