??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? JESI TI STO POSTO SIGURNA TO STVORENJE NE ZASLUZUJE BITI DIO ELITE NE ONA NE ZASLUZUJE OVO JE NECUVENO
dakle jedno oko sam si danas slucajno premazao benzoilperoksidom, dakle pece me oko cijeli dan jer sam ga doslovno dehidrirao onda na drugom oku mi je nesto naraslo i moram drzati oko zatvorenim jer mi je to nesto izraslo onak tocno na sredini i kad trepcem vrijeda me i grebe mi zjenicu
dakle ja sad necu moci spavati na miru zbog te informacije mirta zivot si mi unistila
ja nažalost ne izmišljam pravila i ovo joj nije prvi takav reblog...osim toga, drago mi je da mogu malo tračeve širit... c:
da se mi razumijemo kaj se mene tiče može voljet muške, ženske, ženske obučene u muške, muške obučene u ženske etc. al tolko je ironično da je sad skužila da je gej, a cijelo vrijeme forsira hetero likove da je ovo jednostavno prekomično!
mood: busylistening: Omen [Senidah]status: always lurking
daj šuti mrak mi padne na oči kad se sjetim da je ona iz ZGa i da bi ju mogla vidjet negdje u gradu kak ždere kebab iz jedne ruke i čizburger iz druge...
friendly reminder da moja frendica napokon radi na našem vlogu u kojem čemo se sramotit ko iCarly
mood: busylistening: Omen [Senidah]status: always lurking