KelsieCollie wrote:Stačí mít trpělivost :3 Podívej, jsem na CS už 5 let a nic extra cennýho nemámAle jednou se dočkám, stačí jen počkat. Jak dlouho tu jsi ty? Necelý rok, nebo je tohle druhej účet?
já sem začla nedávno

KelsieCollie wrote:Stačí mít trpělivost :3 Podívej, jsem na CS už 5 let a nic extra cennýho nemámAle jednou se dočkám, stačí jen počkat. Jak dlouho tu jsi ty? Necelý rok, nebo je tohle druhej účet?
Megatron wrote:KelsieCollie wrote:Stačí mít trpělivost :3 Podívej, jsem na CS už 5 let a nic extra cennýho nemámAle jednou se dočkám, stačí jen počkat. Jak dlouho tu jsi ty? Necelý rok, nebo je tohle druhej účet?
já sem začla nedávnostejně jako na Eldemore xD je to zvláštní ale tam mám svým způsobem nějaký ty jedinečný pety tady ani ne
nějak nemůžu dostat ani jediného list peta xD
KelsieCollie wrote:Megatron wrote:KelsieCollie wrote:Stačí mít trpělivost :3 Podívej, jsem na CS už 5 let a nic extra cennýho nemámAle jednou se dočkám, stačí jen počkat. Jak dlouho tu jsi ty? Necelý rok, nebo je tohle druhej účet?
já sem začla nedávnostejně jako na Eldemore xD je to zvláštní ale tam mám svým způsobem nějaký ty jedinečný pety tady ani ne
Já jsem svýho prvního List peta získala třeba z Poundu, buttefly wolf, ale aspoň něco. No, tehdy jsem nevěděla že je vzácnej a vyměnila ho za rare dalmatina, ještě jsem přidala něaký rare zvířataTo samý s list králíkem, z Poundu, o kterym jsem to taky nevěděla a blbě vyměnila. Ještě donedávna jsem měla 5 list psů, dva z nich byl dárek, ale špatně jsem měnila a mám už jen tři e,e
Megatron wrote:KelsieCollie wrote:Megatron wrote:já sem začla nedávnostejně jako na Eldemore xD je to zvláštní ale tam mám svým způsobem nějaký ty jedinečný pety tady ani ne
Já jsem svýho prvního List peta získala třeba z Poundu, buttefly wolf, ale aspoň něco. No, tehdy jsem nevěděla že je vzácnej a vyměnila ho za rare dalmatina, ještě jsem přidala něaký rare zvířataTo samý s list králíkem, z Poundu, o kterym jsem to taky nevěděla a blbě vyměnila. Ještě donedávna jsem měla 5 list psů, dva z nich byl dárek, ale špatně jsem měnila a mám už jen tři e,e
ahajá taky pořád neumím měnit, nejvzácnější pet co tu mám je asi ten zlatej robot
Můj dream petani nevím proč...
Jediný co mi všeobecně vadí je ta rarita... kdyby to nedělali myslím že by to tu lidi více bavilo
KelsieCollie wrote:Já jsem za tu raritu ráda, na jednu stranu, nemá každej to co všichni ostatní.
KelsieCollie wrote:Megatron wrote:KelsieCollie wrote:Stačí mít trpělivost :3 Podívej, jsem na CS už 5 let a nic extra cennýho nemámAle jednou se dočkám, stačí jen počkat. Jak dlouho tu jsi ty? Necelý rok, nebo je tohle druhej účet?
Kesidi wrote:KelsieCollie wrote:
to se mi taky jednou stalo, že jsem měla tu modrou kočku z main listu a vůbec jsem nevěděla, že je z něj a prodala jsem ji. ale zase vůbec nevím jak jsem ji získala :'D
katy123 wrote:Prosím můžete mi vysvětlit neb poslat stránku co je zač ten list? tady se to ještě řídí podle něčeho jiného než rare?
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests