Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by Girl with a Crow » Wed Nov 10, 2010 6:17 am
Lexi - smudlinka wrote:D.ixie wrote:Jé vy hrajete wolf quest ? to sem taky hrála je to krásně udělaný ta příroda a tak

jinak je to celkem krátká hra ale good. Jináč konečně je tu nějaké české fórum

! za to thx ! a nevíte prosímvás jak se dá forum udělat? jako jak mám vytvořit SvOjE forum nwte?

Mysliš svý vlastni "fórum" bo jen svůj vlastni "topic"?
On je v tom trochu rozdil a když Frisco nazvala tendle "topic" jako "český fórum" tak je to malinko zavádějici

Jako nemám proti tomu názvu nic

mě se libi mimochodem jen řikám že technicky todle neni celý fórum ale jen část celýho CS fóra tudiž jen "topic"

D.ixie jestli ceš vytvořit vlastni fórum tak s tim ti poradit nedokážu ale vlastni topic vytvořiš snadno:
Když se dostaneš na hlavni stránku do výběru topiců tak tam máš úpe dole tlačitko - jako je tady na odpovědi tak je tam na vytvořeni topicu (témata)
EDIT: Správně záleži na jaký téma by to mělo bejt takže né na hlavni stránce ale v někerym podtématu (např: international board ...)
máš pravdu, ale napsat jenom czech, to je trošku divný...
-

Girl with a Crow
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Lexi - smudlinka » Wed Nov 10, 2010 6:29 am
Frisco wrote:máš pravdu, ale napsat jenom czech, to je trošku divný...
A dyť sem řikala že se mi tvůj název libi a je to rozhodně lepši než "českej topic" bo "český téma" jen řikám že se D.ixie ptala jak založit svý fórum - což ji nejspiš zmátlo to naše český fórum - pstě se měla spiš zeptat jak založit vlastni téma bo topic než fórum <-- s tim ji bohužel nepomůžu

ONE = a single human <== that's TOO LITTLE
THREE = a party <== it's TOO MUCH
but TWO is ENOUGH ==> just ME & ♥YOU♥
-

Lexi - smudlinka
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Girl with a Crow » Wed Nov 10, 2010 6:55 am
Lexi - smudlinka wrote:Frisco wrote:máš pravdu, ale napsat jenom czech, to je trošku divný...
A dyť sem řikala že se mi tvůj název libi a je to rozhodně lepši než "českej topic" bo "český téma" jen řikám že se D.ixie ptala jak založit svý fórum - což ji nejspiš zmátlo to naše český fórum - pstě se měla spiš zeptat jak založit vlastni téma bo topic než fórum <-- s tim ji bohužel nepomůžu

Jo! Když si vybereš téma, tak tam nahoře máš tabulku od adminů s pravidlama atd. (Announcements). Tak nad tím máš 'NEWTOPIC' (velký třeba jako 'postreply'). To stejný máš i dole pod nabídkou topiců normálních uživatelů.
-

Girl with a Crow
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me