Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by Vilkenka » Tue May 13, 2014 5:29 am
* Ominęło ją tulkanie, więc zła jest.*
Mnie w ogóle nie było na lekcjach w szkole, bo musiałam z psem do weterynarza jechać. Prawdopodobieństwo niewydolności nerek... Drugi ma wciąż podejrzenia padaczki.
* Nie znosi tego świata*
Ja mam 20C$ na kolejnego storka + 2 dodatkowe=22C$
W.I.P
-

Vilkenka
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Clinical Death » Tue May 13, 2014 5:35 am
Hideś wrote:Dziękuję Absiu <3 *huga*
Pet's name: Alessia
Sher, poznajesz? :>
3 razy próbowałem zrobić quote poprzedniego posta nim ogarnąłem, co się stało. Mój zasób myślowy jest dziś mocno ograniczony...
Czyżby einarowa pokojówka~?
Resent me
Disagree with me
Loathe me
I don't care,
just make sure you respect me
Simple as that
-

Clinical Death
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Yoyce » Tue May 13, 2014 5:45 am
Nicoleh10 wrote:What the hell, is this?!Rozumiem, żeby mieć hoard commonów czy mniej lubianych VR, ale Vixeny? Tego już nie potrafię zrozumieć.
Dlaczego? Ja też miałam/mam hoardy Adventów. DaDwarf ma jakieś 75+ żółtych Toxiców. Lufi hoarduje wszystko, Zebry, Sunjewele, Jokery, co zechcesz. Ethulai ma chyba już ponad 100 Tufted Bloodów, jade33 ma chyba prawie 10 Jokerów. Każdy hoarduje to co lubi i to co może. : )
-
Yoyce
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
-
by Vilkenka » Tue May 13, 2014 5:52 am
Yoyce wrote:Nicoleh10 wrote:What the hell, is this?!Rozumiem, żeby mieć hoard commonów czy mniej lubianych VR, ale Vixeny? Tego już nie potrafię zrozumieć.
Dlaczego? Ja też miałam/mam hoardy Adventów. DaDwarf ma jakieś 75+ żółtych Toxiców. Lufi hoarduje wszystko, Zebry, Sunjewele, Jokery, co zechcesz. Ethulai ma chyba już ponad 100 Tufted Bloodów, jade33 ma chyba prawie 10 Jokerów. Każdy hoarduje to co lubi i to co może. : )
Wiem, bo nie raz widziałam, ale to dla mnie po prostu przesada. Tyle ludzi nie potrafi zdobyć jednego Jokera, choć ma masę rzeczy, które za niego daje. A tu siedzi sobie gracz z 10 Jokerami i z żadnym na trajd. Wiem też że i oni dają za nie swoje rzadkie zwierzaki, ale do jasnej cholery po co ci 36 taki samych VR zwierzaków? Podobają ci się no to super! Weź dwa, dziesięć, ale po co ci 36?Rozumiem commony czy nawet pomniejsze rarki ( nawet łatwiej je zbierać), ale tego za jasną cholerkę nie zrozumiem.
W.I.P
-

Vilkenka
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by siblaime » Tue May 13, 2014 5:55 am
Nicoleh10 wrote:What the hell, is this?!Rozumiem, żeby mieć hoard commonów czy mniej lubianych VR, ale Vixeny? Tego jużnie potrafię zrozumieć.
Ojej, to wszystko very rare jest. *tęsknie spogląda na wishlistę zapełnioną kotami very rare i rare*
Sib chcieć, by z kotków wyrosnąć uncommony :U
•••••••••••••••••••••••••••••••
around and around and around we spin
with feet of lead and wings of tin
•••••••••••••••••••••••••••••••
-

siblaime
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery