Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by Fou » Sun Mar 23, 2014 2:53 am
Absinthium wrote:Yoyku samo istnienie takiego tematu to świetny pomysł, ale wszyscy wiemy jak to w praktyce działa. Ja bym chciała fioletowego sleipnira, ale znalezienie kogoś, kto się wymieni za niego na coś z tego samego tier i nie jest psem graniczy z cudem

Ja mam tego kjójika, ale co mi po nim, skoro nie mam szans na malkową istotę ? D:
Tyyy, a ja na tego królika tak bardzo poluję ;-;
-

Fou
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Yoyce » Sun Mar 23, 2014 3:42 am
A, demand demandem, to fakt. Ja aktualnie hoarduję
te psiaki (jak takie macie to wiecie gdzie mnie szukać... : P ) i ponieważ mało kto je chce, to trejdowanie za nie jest bardzo łatwe. Co innego znaleźć, to już inna para kaloszy.
Nicoleh10 wrote:Mam prośbę mógłby ktoś mi podesłać zdjątka Ravenka, Green Liontaila, Drink i Eat me? Z góry dziękuję

Lecimy:

-
Yoyce
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
-
by Papajongo » Sun Mar 23, 2014 10:31 am
Nareszcie coś się tu dzieje, a ja nie mogę się wstrzelić do tematu x]Yoyce wrote:Jeżeli szukacie jakiegoś zwierza z List i macie coś konkretnego do zaoferowania, postujcie w
tym temacie.
Bardzo pomocny. =)
Zapomniałam o istnieniu tego tematu, dzięki za link. Od kilku miesięcy próbuję zdobyć Pink Mini Husky za mojego Zombie Pony, ale te zwierzaki chyba tylko w teorii mają równą wartość. Nikt nie chce zombiaka albo chce, ale nie za huskiego :C
Chyba uszkodziłam sobie kolano siedząc przy komputerze - Papciak potrafi xD
I am tired of tears and laughter,
And men that laugh and weep;
Of what may come hereafter
For men that sow to reap:
I am weary of days and hours,
Blown buds of barren flowers,
Desires and dreams and powers
And everything but sleep.
"The Garden of Proserpine"
A. C. Swinburne
Zamknięty jestem w kole czarów tajemniczem,
Nie wyjdę z niego... Mogłem być czymś... będę niczem...
"Kordian" J. Słowacki
-

Papajongo
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by vero. » Sun Mar 23, 2014 11:03 am
Mi kiedyś wypadł ząb... podczas jedzenia chińskiej zupki z paczki.
Ale to chyba nie ma nic do rzeczy. Chciałam się pochwalić swoimi zdolnościami XD
Co do osoby, o której wspominałam jakiś czas temu - dalej nie odpowiedziała na trejda, więc postanowiłam wysłać go jeszcze raz. A co, przypomnę się!
A tak w ogóle z innej beczki - czy tylko ja się czasami zastanawiam, jak to jest, że jedna osoba na CS potrafi zmieniać podpis 9340886049 razy w tygodniu? Widuję w niektórych wątkach takiego kogoś i za każdym razem ma zupełnie inną sygnaturę Oo
𝔴𝔢'𝔯𝔢 𝔠𝔬𝔫𝔧𝔬𝔦𝔫𝔢𝔡. 𝔦'𝔪 𝔠𝔲𝔯𝔦𝔬𝔲𝔰 𝔴𝔥𝔢𝔱𝔥𝔢𝔯 𝔢𝔦𝔱𝔥𝔢𝔯 𝔬𝔣 𝔲𝔰 𝔠𝔞𝔫 𝔰𝔲𝔯𝔳𝔦𝔳𝔢 𝔰𝔢𝔭𝔞𝔯𝔞𝔱𝔦𝔬𝔫.
-

vero.
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Gochna » Sun Mar 23, 2014 9:11 pm
Shashile. wrote:A tak w ogóle z innej beczki - czy tylko ja się czasami zastanawiam, jak to jest, że jedna osoba na CS potrafi zmieniać podpis 9340886049 razy w tygodniu? Widuję w niektórych wątkach takiego kogoś i za każdym razem ma zupełnie inną sygnaturę Oo
Pewnie używają
tego tematu. Ktoś oceni na 2, to zmieniają, i tak w koło Macieju, aż nie dostaną 10/10
Edit:
Już trzeci raz wyganiam z dużego pokoju gołębia, bo wleciał balkonem, i szuka miejsca na gniazdo O.o
Chyba powinnam na balkonie położyć mrożone gołąbki, niech wie co go czeka.
by amazing Kumi. <3
-

Gochna
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me