mariebenq wrote:My neska se školou jedeme na adapťák,máme se tam seznamovat s novýma žákama grrrrrrrrrrr..........nuda![]()
![]()
![]()
Frisco wrote:mariebenq wrote:My neska se školou jedeme na adapťák,máme se tam seznamovat s novýma žákama grrrrrrrrrrr..........nuda![]()
![]()
![]()
Děcka ze základky mají jet taky, ale my nemusíme, pač se už za těch 14 dní všici známe
mariebenq wrote:Juhů,už jsem zpátky.Chci se vás na něco zeptat,naše úča říkala že se budeme zesnamovat s novými žáky,ale my místo toho chodili každý den alespoň 20 kiláků,jak to je možný![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Frisco wrote:mariebenq wrote:Juhů,už jsem zpátky.Chci se vás na něco zeptat,naše úča říkala že se budeme zesnamovat s novými žáky,ale my místo toho chodili každý den alespoň 20 kiláků,jak to je možný![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tak to nwm, buď je chyba v učitelce nebo v programu
mariebenq wrote:Frisco wrote:mariebenq wrote:Juhů,už jsem zpátky.Chci se vás na něco zeptat,naše úča říkala že se budeme zesnamovat s novými žáky,ale my místo toho chodili každý den alespoň 20 kiláků,jak to je možný![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tak to nwm, buď je chyba v učitelce nebo v programu
Tak to spíš v programu ale jinak tobyl dobrej vejlet![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lufik12 wrote:mi taky každej den v prváku na střední chodili mega tůry...ale já měla výhodu játo nemusela šlapat dycky celý
teda ty kratší jo ale tu mega celodenní cestu na hrad kerá byla asi 15. kiláku tam a 15 z5 sem mohla ujít jen půlku
a ztý půlky sem jela z5 profesorovym autem eště asi s třema dalšíma lidma
páč to sem byla těsně po nemoci mononukleozy a nesměla sem eště namáhat moc játra... čili sem půl roku nesměla cvičit a ani chodit dlouhý cesty páč mě pak začli bolet právě... tak sem měla takovoudle výhodu![]()
a dybiste pak viděli jak byli šici nasraní že oni mseli šlapat a my sme šli jen do půlky a etště k tomu zpátky autem
Lexi - smudlinka wrote:mariebenq wrote:Tak to spíš v programu ale jinak tobyl dobrej vejletFrisco wrote:tak to nwm, buď je chyba v učitelce nebo v programu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To spiš byla chyba v MATRIXuA nebylo to myšlený že se budete na tom 20 kiláků dlouhym vejšlapu seznamovat s žákama přimo z vaši třidy? Jako lip poznat jeden druhýho bo tak <-- mysim že to by měla bejt náplň adapťáků a podobnejch akci
![]()
Users browsing this forum: Amazonbot [Bot] and 3 guests