Papajongo wrote:Ostatnio byłam mile zaskoczona kinowym "Frozen". Może to nie jest poziom, który Disney prezentował w latach 90-tych i wcześniej, ale na tle produkowanych obecnie "bajek" wypada bardzo dobrze i przyjemnie się to ogląda :3

Rinya wrote:FROZEN FROZEN FROZEN FROZEN FROZEN FROZEN FROZEN FROZEN FROZEN FROZEN FROZEN
I "Mam tę moc" po hiszpańsku ;o;
Rinya wrote:Jeden z lepszych animowanych filmów ostatnich 2 lat w sumie.
Papajongo wrote:Rinya wrote:FROZEN FROZEN FROZEN FROZEN FROZEN FROZEN FROZEN FROZEN FROZEN FROZEN FROZEN
*Szuka, szuka*... Faktycznie dobrze to brzmi *o*
Papajongo wrote:"Strażników" jeszcze nie widziałam, właśnie mi przypomniałyście, że miałam ich obejrzeć xD[/color]

Rinya wrote:Papajongo wrote:"Strażników" jeszcze nie widziałam, właśnie mi przypomniałyście, że miałam ich obejrzeć xD[/color]idź oglądać, już :CCCCCCCCCCCCCCCCCC
Gochna wrote:"Piraci!" o:
Słyszałam o tym kilka razy, ale w sumie nie widziałam, będę musiała nadrobić.
Polecacie? o:
Papajongo wrote:Gochna wrote:"Piraci!" o:
Słyszałam o tym kilka razy, ale w sumie nie widziałam, będę musiała nadrobić.
Polecacie? o:
Ja polecam o ile lubisz brytyjski humor C:

Rinya wrote:Papajongo wrote:Rinya wrote:FROZEN FROZEN FROZEN FROZEN FROZEN FROZEN FROZEN FROZEN FROZEN FROZEN FROZEN
*Szuka, szuka*... Faktycznie dobrze to brzmi *o*Odkąd usłyszałam to na napisach w kinie miałam takie "skbcjsbvhjkbvdvjdzjbv MUSZE TO ZNALEŹĆ MUSZEMUSZEMUSZE". To wykonanie chyba podoba mi się bardziej od polskiego w sumie... a polskie ogólnie straciło tą zadziorną nutkę Elsy w głosie albo mi się wydaje :C
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest