Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by bacc. Mirtachu » Fri Sep 10, 2010 12:58 am
ja svoje volim...xD...iako me zivciraju sa pitanjima...kad su jos mali...jedan ima 5 drugi 3 godine...aww...jesu mi swatki...
e a vidi kakvog sam ja dobila...cudan mi je...xD

e a koja sam ja budala,tradeam se za medeka i dobijem ga i onda ne znam kaj bi s njim...pa sam ga stavila na jelena...xD...kojeg sam nasla u poundu...aha...

-

bacc. Mirtachu
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
-
by zoey » Fri Sep 10, 2010 6:40 am
Nikolina wrote:Ja imam 5 bratića...-_-",Karla,Igora,Josipa,Iliju i Antu..=/2 ih je u Zagrebu a ostali su svugdje i svagdje.
Karlo,imenjaci smo <3
Moji s tatine strane iz zadra su Roko i Ema,a s mamine su iz Šibenika al su došli studirat u Zagreb Ivan i Bruno.
(Bruno mi je taj naj <3)
-

zoey
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Nessie » Sat Sep 11, 2010 12:59 am
Vidi se da imate preveć slobodnog vremena kad stignete pričat toliko o rođacima.

U prvom koljenu imam samo 2 sestrične, Petru (4) i Paulu (7 mj) a drugom koljenu imam dva batića i dve sestrične al ovo dvoje su stariji pa sam više u kontaktu s Mislavom (14) i Majom (10). Al nije da ih baš često vidim, da nije bilo ljetovanja u Krku ne bih ih vidjela još bar godinu dana.
-

Nessie
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me