Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by Lufi » Sat Dec 07, 2013 2:54 am
já zatim sehnala jeden chybějící set ze tří, ale je to boj... lidi vůbech nechtěj obchodovat poslední dobou. :-/
kdyby ten trade aspoň zrušili, ale ne... oni jsou už tak líný kliknout i jen na to "cancel" ... to mě pak nejvíc deptá, když někomu pošlete nabídku, vidíte, že je uživatel online a on nic... ani po dvou-třech dnech třeba... prostě vopruz :-/
ale tak co... člověk se aspoň nenudí, při tom shánění chybějících věcí/zvířat

-

Lufi
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by AloneJane » Sat Dec 07, 2013 7:39 am
Featherwolf. wrote:najdou se i takoví češi, ale to je asi česká povaha co? hrabat a hrabat a hrabat:) jinak, mají moc pěkné itemy letos
Najdou, ale jelikož jsme tu v menšině a takových je tu hafo, tak myslím, že "Čecháčků či Slováčků" není zas tolik...já osobně rozpustila 3/4 hoardů a nechala 3 a to jen proto, že jsou osobní svým způsobem...každopádně zatím se myslím vyvedlo vše včetně itemů

-

AloneJane
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Lufi » Sat Dec 07, 2013 7:49 am
AloneJane wrote:Featherwolf. wrote:najdou se i takoví češi, ale to je asi česká povaha co? hrabat a hrabat a hrabat:) jinak, mají moc pěkné itemy letos
Najdou, ale jelikož jsme tu v menšině a takových je tu hafo, tak myslím, že "Čecháčků či Slováčků" není zas tolik...já osobně rozpustila 3/4 hoardů a nechala 3 a to jen proto, že jsou osobní svým způsobem...každopádně zatím se myslím vyvedlo vše včetně itemů

Taky jsem dala hromadu hoardů pryč

teď si hoarduju už jen ty, které se mě vyloženě hodně líbí... kteří mě něčím fascinují a nějak mě oslový... popřípadě pro mě něco znamenají

nejčastěji ale hoarduju hafany, kteří mají na sobě kombinaci červený, černý a bílý... protože tuto barevnou kombinaci miluju (ať už všechny barvy dohromady nebo nějaký ten mix dvou barev z těchto)
příklady sami o sobě
http://www.chickensmoothie.com/accounts ... rid=103990http://www.chickensmoothie.com/accounts ... rid=103990http://www.chickensmoothie.com/accounts ... rid=103990 (todle je spíš růžovo-fialová... ale taky se to počítá)
Tohle jsou vyloženě srdcovky pro mne

A co pro vás? jaký jsou vaše milované barevné kombinace?

-

Lufi
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by KelsieCollie » Mon Dec 09, 2013 5:07 am
Tak jsem konečně zas vylezla ze stínu, abych se nějak přidala do konverzace :'D
Je neuvěřitelný, jak ten rok uběhl. Ještě si pamatuju, jak jsem se v Lednu 13' vracela na CS a najednou je tu konec roku! na který jsem se samozdřejmě těšila. Nejvíc samosebou na 18týho. Nojo, kdo ne? bude to muj první re-release, takže doufám, že to bude stát aspoň za to 8-D
Tenhle rok můžu shrnout po CS stránce jako úspěšný a ''pjekný''
Takže všem přeju štěstí jak na Advent, tak na nový rok!
My art shop
I log on from my cousin's computer, BoženkaArachnid, from school computer and from sepotka's comp(we are friends!)..
Greetings from Czech Republic! :3
-

KelsieCollie
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me