Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by Featherwolf. » Thu Dec 05, 2013 8:01 pm
Já nevím, mě už prostě CSko omrzelo, už mi nic nedává mít Sunjewella, beztak ho už mají skoro všichni, je mi špatně z lidí, co si nahrabávají cenné zvířata a využívají své slávy, ale vlastně už je mi to jedno:D Přeju krásné vánoce a hodně štěstí na 18.

[Fed up with society’s definition of how life should be played out.]
-

Featherwolf.
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by AloneJane » Fri Dec 06, 2013 12:23 am
Featherwolf. wrote:Já nevím, mě už prostě CSko omrzelo, už mi nic nedává mít Sunjewella, beztak ho už mají skoro všichni, je mi špatně z lidí, co si nahrabávají cenné zvířata a využívají své slávy, ale vlastně už je mi to jedno:D Přeju krásné vánoce a hodně štěstí na 18.

To svým způsobem chápu, sice jsem jedna z těch co Sunjewella stále nemá

, ale těch co si hrabou cenné a pak se ofrňují nad ostatními je bohužel čím dál víc. Já osobně doufám, že se mi podaří svou kolekci dokončit, ale rok od roku mi to příjde těžší...Též krásné Vánoce i Tobě

-

AloneJane
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Fája » Fri Dec 06, 2013 4:26 am
AloneJane wrote:Featherwolf. wrote:Já nevím, mě už prostě CSko omrzelo, už mi nic nedává mít Sunjewella, beztak ho už mají skoro všichni, je mi špatně z lidí, co si nahrabávají cenné zvířata a využívají své slávy, ale vlastně už je mi to jedno:D Přeju krásné vánoce a hodně štěstí na 18.

To svým způsobem chápu, sice jsem jedna z těch co Sunjewella stále nemá

, ale těch co si hrabou cenné a pak se ofrňují nad ostatními je bohužel čím dál víc. Já osobně doufám, že se mi podaří svou kolekci dokončit, ale rok od roku mi to příjde těžší...Též krásné Vánoce i Tobě

Ja tiež takých ľudí nemusím, a ešte horší sú tí ktorý takých zvierat majú celé kopy ale nedajú za nič na svete ani jedno z nich. ...mimochodom ktorý je Sunjewell? Velmi sa nevyznám v tom že ako sa volajú

-

Fája
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by SethyaX » Fri Dec 06, 2013 6:08 am
lucid wrote:❝ Dám vám tu taký malý predvianočný giveaway:
Stačí keď mi napíšete ID psa, ktorého chcete - každý si može zobrať len jedného.
Kto si o konkrétneho psa skvor napíše - ten ho má C:
Skupinka psíkov TU.
Budem sa snažiť poslať trade čo najskor, ale niesom pri PC stále, tak prosím strpenie C:
~ Seina ;;
ID: 368843
Jinak jméno #16
Předem děkuji :3
-

SethyaX
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes