Gimp. Zauvijek gimp. Iako sam dobila Photoshop Elements 11 sa novim tabletom ja još uvijek koristim Gimp.;3; I have no idea why.x_x" ..Kako mi se ne sviđa ova fotografija u siggy-u..Zapalila bi je.. .:*♥*:.:*Nina*:.:*♥*:.
Ja se jednostavno nisam mogla naviknut na gimp i photoshop... Photofiltre 3ever Ima super filtere i dolazi s paketom textura and šit Al ja obozavam pixlr, isto. Al neznam kak ga instalirat i dal ga uopce mogu na komp...
i'm always looking for a 1x1!
███colours███ michigan lake blue, breast cancer awareness pink, nina's purple ♊ fonts ♊ DKCrayonCrumble,WrittenOnHisHands
Odvratna je..Idem probat s ovom tu...*Prebacuje sliku s moba*~ *Skida Photofiltre*.Da isprobamo i ovo.c:♥ Ima super filtre?Gimme~ .:*♥*:.:*Nina*:.:*♥*:.
http://www.youtube.com/watch?v=9vUgcrzB9A8 ja sam ovo naucio na klaviru svirati i mrizm ovaj synthesizer jer mi ide na zivce i jer ima premalo tipke i ove koje ima prenaglo skoce s visokog na nisko i onda mi pjesma zvuci kao da sviram s skroz niskom notom i skroz visokom IMPOSSIBRU
reci cu baki da mi kupi klavir za krizmu. ak mi je zeljela kupit stol za stolni tenis za uskrs moze mi ovo za krizmu. eto. sad cu je nazvat i reci da sam se predomislio. al ne mora biti grand piano. samo da ima sve tipke