Postapokaliptyczne wizje autorów + psychodeliczne próby wyłowienia wszystkiego przez fanów... to są zdecydowanie moje klimaty, tyle że w kreskówkowej odsłonie =)
Rinya wrote:Siedzę sobie sama w domu bo reszta pojechała na basen i zamiast mnie wzięto moją kuzynkę.
Ja nie mogę jechać, mogłabym jutro ale nie, oni muszą dzisiaj ._.
Obiecali mi, że pojedziemy w przyszłym tygodniu - pewnie wtedy już nie będzie pogody.
*siedzi i próbuje oglądać mlp po angielsku, wolałaby z napisami ale nigdzie nie ma onlajn ;_; *
Pirit wrote:Yay, odezwała się we mnie matematyczna duża i zapragnęłam dowiedzieć się ile mam zwierzaków, po dodaniu wszystkiego wychodzi 14818, w tym 1604(+ kilka które mam w grupach innych, ale trzymam je tam z jakiegoś powodu xD) szczurki w hoardzie ( co i tak jest bardzo mało patrząc że rekordowy szczurzy hoard na CS ma ok. 30 tysięcy). Ciekawi mnie ile liczy największa kolekcja zwierzaków na CS O: Muszę to gdzieś sprawdzić.
I CO TO MA ZNACZYĆ, ŻE JEST 38 stopni mamopomocy ;_;

Gochna wrote:Za to zaczęłam grac w to całe transformice. Tak głupie, że aż zabawne xD
~Kaz~ wrote:Gochna wrote:Za to zaczęłam grac w to całe transformice. Tak głupie, że aż zabawne xD
No nie? Jak o tym pisałyście, to pomyślałam, że sprawdzę co to, i nie będę grała, a tu bam, już dobre 2 godziny przesiedziane przy myszach. x3
U mnie w pokoju jest wentylator, więc jak się rozsiądę przed nim na fotelu, to jakoś idzie wytrzymać. xD

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests