give me your paw wrote:Ludzie kochani, co do konkursu:
Jeśli zgłosi się odpowiednia ilość osób to zrobi się coś na podstawie pomysłu Gryffion. Wyglądałoby to tak, że osoby wybrane wymyśliłyby coś co macie narysować (coś niespotykanego, nie liczy się tu za bardzo jakość, a pomysł, chociaż będzie brane pod uwagę to, czy się postaraliście) - Wy według swojego uznania to narysujecie. Wszystko podzielone będzie na 'rundy', po każdej rundzie wybierzemy osoby, które dostały się do następnej, za każdą coś dostaniecie, nikt nie odejdzie z pustymi łapkami. Na koniec wybierzemy najbardziej pomysłową osobę, która odbierze najwięcej wartą nagrodę. :3
Mam nadzieję, że nie pomieszałam się w tym za bardzo, piszcie co o tym myślicie i kto by się zgłosił. XD
A, muszę jeszcze Manię złapać, bo to dość podobne do tego co ona robi i mogłaby nam coś doradzić. <3
A jeśli nie będzie zbyt wielu osób chętnych to po prostu zrobimy konkurs na maskotkę. .w.

Gryffion wrote:Gochna raczej myślałam bardziej o czymś takim (przepraszam ale robione myszka w Paincie) http://oi43.tinypic.com/2zf1qmx.jpg
Paw ja bym mogła sędziować. (chętna do udziału też bym był ale nie wypada brać udziału w konkursie w jakim się będzie sędziować)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)