Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by Foxanna » Wed Jun 19, 2013 8:36 pm
Ok PROBALA sam da ŠUTIM, ali ti si nastavio, tako da mi nemaš pravo srati što ću ovo napisati:
1. Lako tebi prati tu jebenu kosu kada ti je kratka. Hajde razmisli koliko meni treba da kvalitetno operem i onda dobro osušim ovu vražju kosu. 2. Ja perem kosu, bi li radije da je uopće ne perem? Nemam živaca prati svaki dan-dva kao i ti; NIJE isto prati moju i tvoj kosu. Nemaš ti meni šta srati. Bmk što drugi misle. 3. Zašto ti pričaš o mojoj kosi na ovom topicu?? Ne razumijem?? Pitaj jel' ih zanima....
I ovo što si spomenuo "tekućinu" po tijelu.... Isuse Bože, jesi li ti toliko glup? I ti se isto znojiš. Svi se znojimo. Pobogu nemoš' nekome reći da se otušira ako se i ti znojiš. Znojenje je normalno, SVI se znoje po vrućinama. To što su se oni oznojili u školi.... Oh well I'm sorry što ljudsko tijelo tako reagira na vrućinu. Da, sto posto će otići otuširati se usred nastave jer tebi to "smeta". Onda smetaš i samome sebi....
@Nessie: WHEEEEEEEEEEEEEEW nadam se da ti je bilo dobro! ^-^
Neda mi se u školu hnnng.
-

Foxanna
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by božemprosti » Wed Jun 19, 2013 10:49 pm
ma nemoj
kad je meni bila onolika kosa meni je bilo 343543 puta teze prati nego tvoju, osim sto je bila duza, kovrcavija i gusca
meni je trebalo 10 sati da se prirodno osusi i 30-50 minuta fenom sam je susio.
I jos se probudi s takvom kosom i pocesljaj je i naredi je da izgleda na kosu a ne kao da pudlu nosis na glavi
i jos nesto, ja se znojim samo po ledima i pazusima, tamo nitko ne vidi. Nisam ja ko ostali da im je slavina iznad ociju.
AJME VRUCINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Ne vjerujem da je 32 stupnja.
Necu gledati do petka ujutro na onu prokletu stranicu
EVO
ZADNJI PUT DNS
Na upise.
AJME STRAH
-

božemprosti
-
- My pets
- My items
- My wishlist