Maggy Potter wrote:The Demonic Memory wrote:Dr. Mirtachu wrote:đaba pisat priču ak svi ne pomru na kraju.
slažem se!
idem vidjet jel mogu ubit bešije sad. isuse. >.>
Lol, ja ubijam sve nabojle likove uz ovu pesmu:
http://www.youtube.com/watch?v=7risezoBvtQI ubijam ih sve u ritmu...
Ubijam i dobre likove, i lose likove...SVE IH UBIJAM...I TO NA POCETKU PROCE...pa onda morama ponovo da pisem da bi ostali zivi dok traje prica da bih ih na karju ponovo buila...lol...then they cpome back to life in the sqequlk wich will incude a zomie apocalypse...
Zombies. Fear them.
Ma vi ste co-writali game of the thrones...
Game of Thrones...
*insert my stupid fae here*
What is that?
All i know about Game of thrones is that it is a TV series based on a book...
I swear on the life of my already dead characters...
Dr. Mirtachu wrote:I wrote:Presla sam prstima preko krvi i dalje ne vjerujuci sto vidim.
zadnja recenica u 50 šejdz of Teslina piđama.................na Uskrs napisano................OOPS. c:
anyway, annek pls posalji svejedno iako ja ne znam ni pisat ni citat engleski.
hvala.
hi maggs
That sentence...omai...
btw, Annek, neznam da li si cula, ali je meni e-mail sjeban, paimam novi...
classicnata@yahoo.comCisto da znas...
Which reminds me...i never remeberd your e-mails, because im lazy, and when my email stopped working i lost your e-mal adresses too, s know i dont know your e-mails...
*shots herself*
Foxanna wrote:Neee, ovako kako sada pišem mi stvarno ne odgovara, ne znam zašto. Tek sada shvaćam kako je teško pisati odlično napisane knjige. o__o
Moguće je zato što dugo nisam pisala, ali imam osjećaj da.... Da cijelo vrijeme ovako prosječno pišem i nikad nisam shvatila. x____x Jer hoću pisati onako lijepo, da se osjeti snaga riječi i opisa i osjećaja i svega. Ali ne znam??
KAKO SE UOPĆE PIŠE
I know, Annek, i get EXACTLY th same feling...
Bt i repeate, dont worry, if you HAVE run out of ideas, keep writing, you wil.; get better at it, you will remeber how to write, just keep doing it...
Maybe your bored wth writing, but i know what it feels like...
Its like waking up in the morning in feeling tired, even though you slept well...
DOnt go back tn sleep.
Keep writing.
Trust me, ne mora biti savrseno ako je to ono sto je u tvojoj dusi, jer ako pises iz srca, bice dobro, mozda nmora cela knjiga imati epic reci, vec samo neki znacajni delovi...it jo je ok i verovatno jos boje i realisticnije, jer ni zivoti nije uvek epic....
And if your book has a balance,m then it will be even better than you thought...
But the quality doesn;t matter for no, just get bac on yo0ur feet and things will shape themselves out...just keep th flow of events going anf everything will sort itself out...trust me, you and your book will be alright...
*pats*