Dr. Mirtachu wrote:BOK NATA
VOLIM TE
OSTANI ZAUVIJEK
WE SHALL HAVE SO MUCH FUN HERE
OHMYGOD
PISAT CEMO I PAPAT I PRICAT I SVE NA P?????
YAAAAAY
MIRTEK!
*hugs you to death*
Sorry sto sam nestala cim sam sepojavil, my head cant decide if i should keep writing that darn book or talk t you gys x3
I hate my head...
I napokon sam skapiraa zasto hejta sve...
I guess i just haven;t been to honest with myself lately...razmisljala sam o tomekako ceo svet voli Harry Poter a ja ga ne volim, pa sam probala sebe da ubedim kako ga volim, i onda sam to radila sa niz drugih stvari jer sa se osecala izostavljeno...
U stvari, nehejtam sve, ne hejtam nista...samo mi se neke stvari ne svidjaju...
Sto ukljucje i WoW jer me mrzi da se prijavljujem i sve to (doduse to vrovatno nije do toga sto mi se WoW ne svidja nego sto sam lenja)
I Twilight...
I Warriour Cats...
I LotR...
*starts to shiver*
DON'T KILL ME!!!!!
WE CAN STILL BE FRIENDS!!!!!!!!!!
Inace, the few things i still like ukljucuju Disniey classi filmove, Watership Down (the book, not the movie...the movie is scarry...very scarry...fear it. FEAR IT!)
SOUTHPARK SHALL NEVER BEE FORGOTTEN!!!
I tako dalje jos neke stvari, otkud znam...
I guess I'm just a bit bored...
Oh well...
I keep dreaming that it's still the last day of school and that i can;t wait for the summer break to start...AND IT'S SARING THE DATLIGHTS OUT OF ME!!!!!
I want to relax when i seep for all is well...for i no longer hvae to go to school....x3
My mind can be such a pain in the neck...
*facepalm*
.mina. wrote:ajme ahahahahah nama je raska dobra pa smiri profesore xD
wth.. ahah
ja sam prije imala nekakve morske koze il tak neš, pa su sve pocrkale. i uvenulo drvo života. jebote meni sve crkne. xD
I meni inace sve crkne...ili mama pokloni nekome jer nas obe mrzi da ga cuvamo...prvi put da sam nesto odcuvala do kraja zivota bili su da leminga koji su mi uginuli pre, ja mislim, godinu dana...mozdagodinu ipo...imali su po dve ip po godina...
I ovo moje kuce ima osam godina i dalje je ziva i necu je pokloniti, i nadam se da cu i nju ocuvati do kraja zivota...
unlessiacidentlykillherinmysleep... x3